Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Michelin χειμερινά ελαστικά

Καλό εξοπλισμένο το χειμώνα με χειμερινά ελαστικά Michelin

Οι αυτοκινητιστές θα πρέπει να περιμένουν ακραίες καιρικές συνθήκες και ανώμαλο οδόστρωμα πριν χιονίζει για πρώτη φορά. Υπό το μηδέν θερμοκρασίες , τσουχτερό κρύο και τα ελαστικά είναι απαραίτητα, όπως οι όροι αυτοί παρέχουν χαμηλή ορατότητα και γλιστερό πάγο στους δρόμους, ακόμη και πριν από τις πρώτες νιφάδες του χειμώνα . Ο οδηγός μπορεί να είναι ήσυχο. Την ανταλλαγή εγκαίρως σε χειμερινά ελαστικά, όπως Michelin Alpin ή σειρά Michelin Pilot Alpin, Michelin Agilis Alpin. Ο ίδιος προετοιμάζεται καλά και ανά πάσα στιγμή να χειριστεί όλες τις καιρικές συνθήκες, όπως χιόνι, πάγο και λάσπη.

Χειμερινά ελαστικά Michelin Pilot Alpin: περισσότερη ασφάλεια λόγω της ισχυρότερης κατασκευή του πέλματος

Η ειδικές λεπίδες σχήματος εξασφαλίζεται μέγιστη δυνατή ασφάλεια με ελαστικά Michelin Pilot Alpin το χειμώνα. Λάσπη και νερό απομακρύνονται αξιόπιστα από τις λεπίδες των χειμερινών ελαστικών από τον ώμο. Καλή πρόσφυση σε χιονισμένο έδαφος, οδηγεί εκτός από την εξαιρετική χειρισμό, έχει και σταθερότητα στους χειμερινούς δρόμους. Με το νέο και βελτιωμένο γόμα,για μια μεγάλη πρόσφυση και μέγιστη ασφάλεια από την άποψη της πέδησης είναι ασφαλισμένα από τα ίδια χειμερινά ελαστικά σε μεγάλη ταχύτητα και σε όλες τις χειμερινές συνθήκες.

Τα χειμερινά ελαστικά Michelin Alpin: με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χάρη στην υψηλή αντοχή στη φθορά και τη βελτιωμένη κατανομή της πίεσης

Ένα μεγάλο μίγμα των ούλων και μια ισχυρή λεπτά λέπια είναι άριστες δυνατότητες να εξασφαλίσει μακροζωία και η βέλτιστη κατανομή των διανομών ελαστικών. Τα χειμερινά ελαστικά Michelin Alpin προσφέρουν αυτά τα πλεονεκτήματα και πείσουν με τέλεια χιλιομετρική απόδοση μέχρι την επόμενη άνοιξη.

Η συνεχής διαδικασία ανάπτυξης στα χειμερινά ελαστικά Michelin

Michelin είναι συνώνυμη με την παράδοση και την καινοτομία, ιδίως σε σχέση με χειμερινή τομέα των ελαστικών. Συνέχιση αναβάθμισης των δρόμων με νέες επενδύσεις, όπως πορώδη άσφαλτο, και οι αλλαγές που σχετίζονται με αυτούς τους νέους τομείς είναι μια πρόκληση για τα χειμερινά ελαστικά. Michelin τονίζει, σχεδιαστούν και προσαρμοστούν σε αυτούς τους νέους δρόμους νέους τύπους χειμερινών ελαστικών. Η εταιρεία προσαρμόζεται στο νέο περιβάλλον και κατασκευάζει Alpin για το χειμώνα και χαρακτηρίζεται από βελτιωμένες δομές και γλυπτά, καθώς και μια νέα ένωσης ελαστικού. Με τα χειμερινά ελαστικά, Michelin εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια, την ευελιξία και την άνεση της οδήγησης σε χιονισμένο και παγωμένο οδόστρωμα.

Εξαιρετικά χειμερινά ελαστικά Michelin

Η συνολική ικανοποίηση του οδηγού και υψηλή βαθμολογία σε όλες σχεδόν τις δοκιμές που πραγματοποιούνται από τα πιο γνωστά περιοδικά και τις οργανώσεις των καταναλωτών δείχνουν την εξαιρετική ποιότητα των ελαστικών μάρκας Michelin, συμπεριλαμβανομένων των Michelin.

Alpin χειμερινά ελαστικά

Εκτός από το χειμερινό ελαστικό Alpin, Michelin προσφέρει άλλα ελαστικά που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των δοκιμών και έχουν σχεδιαστεί για μικρά οχήματα ή άλλα μέσα, όπως η Michelin Pilot Alpin που προορίζονται για σπορ αυτοκίνητα και αυτοκίνητα επιδόσεων, η Michelin Latitude για 4x4 ή Michelin Agilis για τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα και αυτοκινούμενα τροχόσπιτα. Αυτά τα χειμερινά ελαστικά δεν είναι μόνο να πείσει, μέσω δοκιμών, αλλά και απευθυνόμαστε, απευθείας στους αυτοκινητιστές από την ποιότητά τους. Τα χειμερινά ελαστικά Michelin είναι ιδανικά όσον αφορά την ασφάλεια και την άνεση στους χειμερινούς δρόμους.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)