Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Michelin ελαστικά όλων των εποχών – όπου η ποιότητα παραδέχεται με κανένας συμβιβασμός

Michelin είναι εύκολα μια από τα πιο αναγνωρίσιμα εμπορικό σήμα σε οποιαδήποτε βιομηχανία, και σταθερό μέλος ενός εξαιρετικού Select Club - στον κόσμο από τους τρεις πρώτους κατασκευαστές ελαστικών. Ένας κορυφαίος πάροχος υψηλής ποιότητας αρχικό εξοπλισμό και πριμοδότηση δευτερογενή αγορά ελαστικών, η φήμη της Michelin είναι πραγματικά αδιάβλητα, καθιστώντας το ένα πραγματικά επιθυμητό σήμα για την ποιότητα-συνειδητή αυτοκινητιστές.

Πολλοί από εμάς επιλέγουν για τις εποχιακές αλλαγές των ελαστικών για την προετοιμασία μας οχήματα για τους πιο ζεστούς και, αντίστοιχα, πιο κρύους μήνες. Ωστόσο, η σύγχρονη ελαστικά όλων των εποχών, έχουν γίνει τόσο αποτελεσματική ώστε όλο και περισσότεροι πελάτες τους προτιμούν για περισσότερο εξειδικευμένες ομολόγους τους - ειδικά σε περιοχές όπου ο χειμώνας φέρνει κρύο και βροχή μερικές φορές, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό από το χιόνι και οι δρόμοι είναι γενικά καλά συντηρημένο. Ενώ τα μοντέλα της Michelin είναι συνήθως είτε το καλοκαίρι ή το χειμώνα ειδικούς που εστιάζουν στην εξαιρετική απόδοση, ευέλικτη ελαστικών για όλων των εποχών είναι διαθέσιμα επίσης.

Εξαιρετική οδική συμπεριφορά σε όλες τις καιρικές συνθήκες, τα ελαστικά όλων των εποχών της Michelin.

Εάν η ποιότητα είναι στην κορυφή της λίστας σας, το Michelin Pilot Sport A / S Plus σίγουρα θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Αυτή η υπερ-υψηλών επιδόσεων όλων των εποχών ελαστικό προσφέρει ατελείωτη κράτημα σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, αλλά μέσα σε ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα θερμοκρασίας. Στο χιόνι, ισορροπημένη συμπεριφορά του ελαστικού εμπνέει εμπιστοσύνη κατά τη διάρκεια σπορ οδήγησης - αν και για σπορ οδήγησης σε πάγο και χιονισμένους δρόμους έναν από τους αφοσιωμένους χειμερινά ελαστικά της Michelin ήταν προτιμότερο

elastika-online.gr προσφέρει premium ελαστικά για όλες τις εποχές σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές , και την εξαιρετική μας εξυπηρέτηση πελατών προσθέτουν ακόμη περισσότερη αξία στην επένδυσή σας στην ποιότητα της Michelin. Επίσης, παράδοση εντός Ελλάδα είναι εντελώς δωρεάν αν παραγγείλετε τώρα δύο ή περισσότερα ελαστικά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)

© 1999-2019 elastika-online.gr Μία προσφορά της Delticom OE