Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Εξαιρετική ποιότητα: Michelin θερινά ελαστικά

Οι έρευνες δείχνουν ξανά και ξανά ότι τα θερινά ελαστικά της Michelin είναι εξαιρετικά δημοφιλής με τους οδηγούς. Ένας λόγος για την εξαιρετική φήμη τους μεταξύ των καταναλωτών είναι η μακροχρόνια απόδοση των ελαστικών Michelin καλοκαίρι. Με τα χρόνια, αυτό έκανε Michelin ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού που επιλέγεται από πολλές δημοφιλείς μάρκες αυτοκινήτων.

Συνεχίζεται η έρευνα και ανάπτυξη για ένα υψηλό επίπεδο άνεσης οδήγησης για

θερινά ελαστικά Michelin και υποβάλλονται σε συνεχή εξέλιξη. Η εταιρεία δίνει ένα ποσοστό των ετήσιων πωλήσεών τους στην έρευνα και την ανάπτυξη. Οι οδηγοί επίσης να επωφεληθούν από την εμπειρία της εταιρείας ως προμηθευτή της Formula 1. Συνεπής ανάπτυξη αποτελέσματα σε άριστη ποιοτικά θερινά ελαστικά για απαράμιλλα επίπεδα άνεσης και ευκολίας κατά την οδήγηση.

Θερινά ελαστικά για υψηλές απαιτήσεις

. Michelin προσφέρει ισορροπημένη θερινά ελαστικά που κυλούν ομαλά σε όλα τα οδοστρώματα.Τα Michelin θερινά ελαστικά, έχουν μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα και υψηλά αποθέματα για υδρολίσθηση. Θερινά ελαστικά της Michelin επίσης παρέχουν μέγιστη ασφάλεια και έλεγχο σε στεγνό οδόστρωμα. Πολύ χαμηλό θόρυβο κύλισης, άνετη ανάρτηση και εξαιρετική αντοχή και μακροζωία. Η Michelin έχει τακτικά καινοτομίας στον τομέα για θερινά ελαστικά. Το νεώτερο είναι η Michelin CrossClimate μοντέλο - ένα θερινό ελαστικό με σύμβολο των χειμερινών ελαστικών

Michelin θερινά ελαστικά έχει μειώσει την κατανάλωση καυσίμου

Όταν πρόκειται για την μείωση της κατανάλωσης καυσίμου, επιλέγοντας το κατάλληλο ελαστικό είναι υψίστης σημασίας. Michelin δίνει μεγάλη σημασία στην παραγωγή, λεγόμενα ελαστικά εξοικονόμησης ενέργειας. Η έμφαση εδώ είναι στην αποδοτικότητα και την προστασία του κλίματος. Michelin θερινά ελαστικά με χαμηλή αντίσταση κύλισης βοηθούν σήμερα για τη μείωση των εκπομπών CO2. Δεδομένου ότι η ανάπτυξη των «πράσινων ελαστικών" της δεκαετίας του 1990, η Michelin έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη μείωση της παγκόσμιας κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Αν όλα τα αυτοκίνητα και φορτηγά στην Ευρώπη περιτυλίσσονται με «πράσινα ελαστικά", η Ευρώπη θα μπορούσε να εξοικονομήσει περίπου 4,5 δισεκατομμύρια λίτρα ντίζελ και 1,5 δισεκατομμύρια λίτρα βενζίνης το χρόνο. Είναι το σωστό ελαστικό που φέρνει τις επιδόσεις και άνετη ενός οχήματος χειρισμό στην τελειότητα. Michelin θερινά ελαστικά έρχονται με τέλειες ιδιότητες.

Κορυφαία αποτελέσματα για θερινά ελαστικά Michelin

το γερμανικό περιοδικό "Gute Fahrt" βρίσκει τα θερινά ελαστικά Michelin ''σίγουρα αξίζει'' οποία συνιστά. Στην ανασκόπησή τους, Michelin Pilot Sport 3 κέρδισε μια ηγετική θέση - ειδικά όταν πρόκειται για το χειρισμό σε βρεγμένους δρόμους. Αυτά θα θερινά ελαστικά της Michelin έλαβε εκτίμηση για μεγάλη σταθερότητα και μόνο μια μικρή τάση υποστροφής. Κορυφαίο ήταν επίσης τα αποτελέσματα φρεναρίσματος σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα . Γερμανικό περιοδικό "Sportauto" έχει τακτική αναθεώρηση των ελαστικών Michelin, μεταξύ άλλων, τα Michelin Pilot Sport Cup +. Δοκιμαστές ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδεις για την άμεση, γρήγορη απόκριση του τιμονιού και μεγάλη πρόσφυση για θερινά ελαστικά των Michelin .

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)

© 1999-2019 elastika-online.gr Μία προσφορά της Delticom OE