Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Χειμερινά ελαστικά Nankang

Χειμερινά ελαστικά Nankang

Nankang είναι μια ταϊβανέζικη εταιρεία που παράγει ελαστικά για περισσότερα από 50 χρόνια. Η μάρκα είναι πολύ δημοφιλής, επειδή τα ελαστικά Nankang είναι φθηνές και παρέχουν μια καλή ποιότητα. Στιβαρή και ανθεκτική ελαστικά είναι η αξιοπιστία κατασκευαστής, αλλά επίσης χειμερινά ελαστικά Nankang. Συνεπώς, τα προϊόντα είναι πολύ ανθεκτικά. Αυτά τα ελαστικά απευθύνονται επίσης στους οδηγούς που προτιμούν μια σπορ οδήγηση, επειδή και το σχέδιο είναι βέλτιστο για αυτό το στυλ. Με μοντέλο Activa SV-2 Winter, Nankang προσφέρει ελαστικά σε πολύ χαμηλές τιμές. Με όγκο των πόρων από 32%. εν λώγο το μοντέλο προσφέρει πρόσφυση σε παγωμένους και βρεγμένους δρόμους, επειδή η επιφάνεια επαφής αυξάνεται στην επαφή με το οδόστρωμα. Η ειδική σχεδίαση στοιβαδική εξασφαλίζουν τη συμπεριφορά τους,, σίγουροι στην στροφές και απόσταση φρεναρίσματος ακόμη μικρότερη στις καιρικές συνθήκες του χειμώνα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα χειμερινά ελαστικά Nankang από elastika-online.gr σε διάφορα μεγέθη.

Χειμερινά ελαστικά Nankang για παγωμένους και χιονισμένους δρόμους

Το μοντέλο ICE CONQ SW-7, μοντέλο χειμερινών ελαστικών με καρφιά (καρφιά) Nankang, προσφέρει μεγαλύτερη πρόσφυση σε παγωμένους δρόμους. Πλευρικές αύλακες είναι ευρύ και διατεταγμένα σε ζιγκ-ζαγκ, έτσι ώστε περισσότερα πάγου να συγκεντρώνονται μεταξύ τους, παρέχοντας καλύτερη πρόσφυση. Φυσικά, σε συνθήκες χιονιού, θα επωφεληθείτε με τεχνολογία υψηλής απόδοσης με αυτά τα ελαστικά. Με την αυξανόμενη πολυελασματοειδή προφίλ, η οδήγηση σε πάγο και το χιόνι είναι πολύ ασφαλέστερο και η απόσταση φρεναρίσματος μειώνεται σημαντικά. Και το μοντέλο SW-7 μπορεί να βρεθεί στο elastika-online.gr σε διάφορα μεγέθη και με δείκτη ταχύτητα H ( μέχρι 210km/h) αντίστοιχα T. ( μέχρι 190km/h).
Για κάθε μοντέλο χειμερινών ελαστικών Nankang θα αποφασίσετε, όλα είναι θέμα τιμής ( Το μοντέλο SW-7 εξακολουθεί να είναι πιο ακριβά από το μοντέλο SV-2). Αλλά η τιμή δεν θα πρέπει να έχει σημασία, εάν αγοράσετε τα χειμερινά ελαστικά, διότι ακόμη και τα χειρότερα χειμερινά ελαστικά είναι καλύτερα το χειμώνα, από καλοκαιρινά λάστιχα. Το γεγονός αντικατοπτρίζεται επίσης στη νομοθεσία – στα περισσότερα κράτη μέλη της UE, τα χειμερινά ελαστικά είναι υποχρεωτικά. Παραγγείλετε τώρα τα χειμερινά ελαστικά Nankang με πρόσβαση από elastika-online.gr.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)