Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Θερινά ελαστικά Nankang

Θερινά ελαστικά Nankang

Ο κατασκευαστής ελαστικών από τη Ταϊβάν έχει μια αρκετά μακρά ιστορία όσον αφορά την κατασκευή ελαστικών. Από το 1959, η εταιρεία παράγει ελαστικά ποιότητας, διαθέσιμα στην ευρωπαϊκή αγορά. Ανεξαρτήτως εάν οι οδηγοί έχουν ένα σπορ στυλ οδήγησης ή αν δίνουν έμφαση στην άνεση κατά την οδήγηση, στη Nankang θα βρείτε ελαστικά για οποιαδίποτε περίπτωση.

Σπορ θερινά ελαστικά από το Nankang

Οι τέσσερεις αυλακώσεις και τα ευρύ ίχνη του μοντέλου σπορ εξασφαλείζουν τη βέλτιστη διαχείριση του νερού από το ελαστικό κατά την υδρολίσθηση. Γι 'αυτό, το μίγμα του νέου προφίλ με πυρίτιο παρέχει σταθερότητα και τέλεια πρόσφυση σε οποιαδίποτε περίπτωση. Οι προεξοχές στην εξωτερική πλευρά του ελαστικού μειώνουν την ακαμψία σκελετού ελαστικού και επιτρέπουν τη μείωση θορύβου. Έτσι, οι οδηγοί που προτιμούν ένα σπορ στυλ οδήγησης, δεν θα πρέπει να εγκαταλείψουν την άνεση κατά την οδήγηση.

Ελαστικά για τη καλύτερη άνεση

Ο πολυφολιδωτός σχεδιασμός των θερινών ελαστικών Nankang μειώνουν την ακαμψία του πέλματος και βελτιώνουν την άνεση κατά την οδήγηση. Oι κατευθυντικές λεπίδες έχουν μια ιδιότητα να σταματήσουν το θόρυβο και σε οποιαδήποτε ταχύτητα, παρέχει ένα χαμηλό επίπεδο θορύβου.

Βελτιωμένη αποδοτικότητα

Τα θερινά ελαστικά έχουν ένα νέο μίγμα ενός μεγαλύτερου ποσού πυριτίου. Με τον τρόπο αυτό, η αντίσταση κύλισης μειώνεται σημαντικά, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Η εντυπωσιακή σχεδιάση του προφίλ του ελαστικού παρέχει ένα κατάλληλο βάθος, εμποδίζοντας τη μη ομοιόμορφη φθορά τους. Καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής, τα ελαστικά προσφέρουν σταθερή ποιότητα.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)