Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Χειμερινά ελαστικά Nokian

Χειμερινά ελαστικά Nokian

Ο κατασκευαστής ελαστικών Nokian είναι φινλανδικός και ανήκει κατά τοις 20% στον ανταγωνιστή Bridgestone. Πέραν των δυών εργοστασίων στη Φινλανδία, τα ελαστικά κατασκευάζονται και στη Ρωσία. Η προέλευση από το βόρειο άκρο της Ευρώπης αντανακλάται ιδιαίτερα στην απόδοση χειμερινών ελαστικών Nokian, η οποία τακτικά μπορεί να πείσει κατά τις δοκιμές που διοργανώνονται από τα περιοδικά και το ADAC. Ένα παράδειγμα για την χειμερινά ελαστικά Υψηλή τεχνολογία της Nokian είναι το Nokian WR D3. Κατά τη δοκιμή χειμερινών ελαστικών του περιοδικού "Auto Motor Sport" του 2012 βγήκε νικητής με το προσδιοριστικό «συνιστάται συγκεκριμένα". Τα εξαιρετικά αποτελέσματα στο χιόνι είχαν τη καλύτερη συνεισφορά, αλλά και η καλή συμπεριφορά στο φρενάρισμα σε στεγνό οδόστρωμα. Συνολικά, αυτού του χειμερινού ελαστικού του εξασφαλίστηκε μια πολύ ισορροπημένη λειτουργία. Η νανοτεχνολογία και το προφίλ σε σχήμα βέλους του πέλματος κάνουν το WR D3 να είναι ένα ασφαλές ελαστικό. Οι εγκάρσιες αυλακώσεις, γυαλισμένες λοξά και σταδιακά στη περιοχή των ώμων καθορίζουν το σπρώξιμο του χιονιού πλαγίως και η λειτουργία να μην επηρεάζεται αρνητικά. Στο elastika-online.gr μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα ελαστικά σε διάφορα μεγέθη και σε αχτύπητη τιμή.

Χειμερινά ελαστικά Nokian για κράτημα σε πάγο και χιόνι

Μέγιστη έλξη υπόσχεται και το Nokian Hakkapeliitta 8, το οποίο διαθέτει και καρφιά. Το λεγόμενο μαξιλαράκι Eco-Stud Spike οδηγεί σε μια υψηλότερη απόδοση των καρφιών, τα οποία βρίσκονται εξίσου στο πέλμα. Είναι καλά στερεωμένα στα μπλοκ του προφίλ, γεγονός το οποίο διευκολύνθηκε λόγω ειδικού μείγματος καουτσούκ. Έτσι, και η οδήγηση σε στεγνό οδόστρωμα είναι άνετη. Τα σπορ αυτοκίνητα λαμβάνουν με το WR A3 ένα χειμερινό ελαστικό Nokian για μεγάλες ταχύτητες.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)

© 1999-2019 elastika-online.gr Μία προσφορά της Delticom OE