Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Τα ελαστικά για Opel

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Η εταιρεία Opel ιδρύθηκε από τον Adam Opel στην 1862. Η παραγωγή αυτοκινήτων ξεκίνησε στην 1899. Σήμερα , Opel ανήκει στην General Motors και παραδίδει αυτοκίνητα όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε χώρες όπως Κίνα, Αυστραλία και Σιγκαπούρη. Οι πελάτες εκτιμούν την αξιοπιστία των μοντέλων της Opel, αλλά μόνο με κατάλληλα ελαστικά μπορεί να πάρει την οδηγική απόλαυση και τη βέλτιστη δυναμική.

Μεγάλη ποικιλία ελαστικών από διάφορους κατασκευαστές

Opel είναι ένας από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές οχημάτων. Εκ τούτου, σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές ελαστικών προσφέρουντα κατάλληλα ελαστικά για Opel. Για στάνταρ εξοπλισμό, η Opel συνεργάζεται με τον συγκεκριμένος κατασκευαστής ελαστικών του Continental. Για παράδειγμα, το Opel Astra είναι εξοπλισμένο στάνταρ με ελαστικά Premium Contact από Continental . Το μοντέλο Opel Corsa είναι εξοπλισμένο με ελαστικά Bridgestone S01 με διάστασης 185/55 R15. Για πρόσθετη ασφάλεια και άνεση, θα πρέπει να επιλέξετε ελαστικά ποιότητας από γνωστούς κατασκευαστές. Διαφορετικές δοκιμές δείχνουν πάντα ότι θα φθηνά προϊόντα είναι ένα κίνδυνο για την ασφάλεια. Εμείς προσφέρουμε για κάθε μοντέλο της Opel το κατάλληλο ελαστικό, ώστε να μπορείτε να κινηθείτε με ασφάλεια σε κάθε είδους δρόμο και σε κάθε μετεωρολογικές συνθήκες.

Βρείτε τα κατάλληλα ελαστικά για το μοντέλο Opel

Όταν αναζητάτε τα κατάλληλα ελαστικά για το δικό σας Opel θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις σήμανση πάνω στο ελαστικό. Είναι ένας κώδικας από αριθμούς και γράμματα, ο κωδικός δεν μπορεί να είναι τόσο εύκολο να αποκρυπτογραφήσει από τους λιγότερο πεπειραμένους. Το πρώτο ψηφίο που εμφανίζονται, αντιπροσωπεύει το πλάτος διατομής του ελαστικού σε χιλιοστά, ακολουθεί την αναλογία μεταξύ του πλάτους και του ύψος της διατομής που εμφανίζονται σε ποσοστά.Το γράμμα που ακολουθεί είναι τρόπο κατασκευής του ελαστικού, το γράμμα “R” σημαίνει ένα ελαστικό που κατασκευάζεται τον τρόπο “radial”. Τέλος, ακολουθεί η διάμετρος της ζάντας σε ίντσες, ο δείκτης βάρους και δείκτη ταχύτητας. Είναι σημαντικό να αλλάζετε τα ελαστικά για δικό σας Opel όταν χρειάζεται. Κάθε έλλειψης, χιλιοστό βάθος πέλματος αυξάνει την απόσταση φρεναρίσματος με πολλά μέτρα.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)