Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Ελαστικά για Porsche

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Porsche είναι για πολλούς οδηγών η πραγματοποίηση των σπορ αυτοκίνητο. Η Porsche είχε μεγάλη επιτυχία το 1963 όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το μοντέλο Porsche 911. Επί του παρόντος, οι κατασκευαστές προσφέρουν τα εξής μοντέλα:

  • Porsche 911
  • Porsche Carrera GT
  • Porsche Boxster
  • Porsche Cayman
  • Porsche Panamera
  • Porsche Cayenne

οι οποίοι απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Για κάθε μοντέλο, υπάρχουν κατάλληλα ελαστικά για Porsche

Οι μεγέθους των ελαστικών για την Porsche

Μεταξύ τους λίγους κατασκευαστές των οχημάτων που συμμετέχουν σε αυτό, η Porsche συμμετέχει στης ανάπτυξης των ελαστικών. Η αυτοκίνητο βιομηχανία εγκρίθηκε τακτικά τα θερινά ελαστικά και χειμερινά για όλα τα νέα μοντέλα των αυτοκινήτων. Για αυτό η Porsche απαιτεί από τους κατασκευαστές ορισμένες προδιαγραφές. Τα ελαστικά που έχουν περάσει οι δοκιμές, σημειώνονται με το γράμμα “N”. Για το δημοφιλέστερο μοντέλο Porsche 911, η εταιρεία χρησιμοποιεί ως στάνταρ εξοπλισμό ελαστικά από τον κατασκευαστή Dunlop. Σε αυτό προστέθηκε Porsche Boxster οποίο είναι εξοπλισμένο από την αυτοκίνητο βιομηχανία με τα ελαστικά Dunlop. Η Porsche συνεργάζεται και με την Bridgestone για την ανάπτυξη των ελαστικών. Οι κοινές διαστάσεις είναι από 19 ίντσες σε διάμετρο. Ανάλογα με το μοντέλο, τα ελαστικά Porsche μπορούν να έχουν ένα διάμετρο που ξεκινάει από 17 ίντσες.

Ένα ασφαλό ταξίδι με ελαστικά για την Porsche

Αν αποφασίσετε για τα ελαστικά που έχουν εγκριθεί για Porsche, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ανταποκρίνονται όλες τις απαιτήσεις του σπορ οδήγησης.Την ποιότητα των ελαστικών πείσουν με το κράτημα σε στεγνό και βρεγμένο όδοστρωμα και με την ακριβή οδική συμπεριφορά. Τα ελαστικά για Porsche εκτός από αυτά διαθέτουν και καλή σταθερότητα στις στροφές.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)