Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Χειμερινά ελαστικά Pirelli

Οδηγήστε με ασφάλεια με τα χειμερινά ελαστικά Pirelli

Ο Ιταλός κατασκευαστής ελαστικών Pirelli συνεχίζει να πείσει χρόνια ως κατασκευαστής πριμοδοτήσεως ελαστικών . Ομοίως, την τρέχουσα σειρά του, προσφέρουν για τα οχήματα όλων των κατηγοριών τα κατάλληλα χειμερινά ελαστικά. Είτε μικρή ή μεσαία αυτοκίνητα, σπορ αυτοκίνητα ή 4x4, οι οδηγοί είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις πιο ακραίες συνθήκες με τα χειμερινά ελαστικά της Pirelli.

Pirelli: τεχνολογίας για καλύτερη ασφάλεια

Η σειρά προϊόντων Snowcontrol προσφέρει στους οδηγούς μια υψηλή οδηγική άνεση ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες και θα κρατήσει τέλειο έλεγχο του οχήματος.Τα χειμερινά ελαστικά Pirelli έχουν ένα σχέδιο πέλματος με κατευθυντική και διαμήκη αυλάκια. Τα μεγάλα κανάλια αποστράγγισης εξασφαλιστεί η βέλτιστη αποστράγγιση και να εξασφαλίζουν τον χειρισμό του οχήματος, χωρίς προβλήματα, ακόμη και στην υδρολίσθηση. Η έλξη που λαμβάνεται από τα άκρα των κεκλιμένων και μπλοκ συγκλίνουσας εξασφαλίζει την ασφαλή οδήγηση στους δρόμους το χειμώνα κάνοντας μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος, ακόμη και σε πολύ χιονισμένες πλαγιές. Όπως θα περίμενε κανείς από την ποιότητα των ελαστικών Pirelli.

Pirelli Snowsport για σπορ οδήγηση

Τα χειμερινά ελαστικά από σειρά Snowsport έχει αναπτυχθεί ειδικά για τους οδηγούς απολαμβάνοντας ένα σπορ αυτοκίνητο. Τα χειμερινά ελαστικά είναι ιδανικά για ασύμμετρες αποδοτική μεσαία τάξη οχήματα, καθώς και για τα μεγάλα φορεία και σπορ αυτοκίνητα. Pirelli έχει εξοπλίσει τα χειμερινά ελαστικά της με ένα νέο σύστημα με ολοκληρωμένες λεπίδες. Η γεωμετρική διάταξη των τακουνιών φέρνει ένα πιο ασφαλές κράτημα στο δρόμο και η καλή συμπεριφορά φρεναρίσματος ανά πάσα στιγμή.

Δεν υπάρχει κίνδυνος υδρολίσθησης

Είναι γνωστή ως υδρολίσθηση είναι ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους για τους αυτοκινητιστές. Για να αντιμετωπίσει, η Pirelli έχει προγραμματίσει τα χειμερινά ελαστικά του. Κάθε χειμερινό ελαστικό έχει τέσσερα φαρδιά διαμήκη αυλάκια που επιτρέπουν την τέλεια αποστράγγιση. Η Pirelli έχει για άλλη μια φορά κατάφερε να εκπλήξει με την πρωτοποριακή τεχνολογία. Για το λόγο αυτό οι οδηγοί μπορούν να εμπιστεύονται την αξιοπιστία και την απόδοση του χειμερινών ελαστικών Pirelli σε όλες τις συνθήκες.

Τα καλύτερα αποτελέσματα δοκιμής για τα χειμερινά ελαστικά Pirelli

Τα χειμερινά ελαστικά Pirelli ήταν σε θέση να συνεχίσει να πείσει κάθε χρόνο, όσες δοκιμές έκανε. ADAC έχει αποφανθεί το 2012 δοκιμασία της, η Pirelli Snowcontrol Σειρά 3 είναι ένα πολύ ισορροπημένο ελαστικό. Το χειμερινό ελαστικό έχει πείσει ειδικά στους βρεγμένους δρόμους στην δοκιμή που διενεργήθηκε από την ADAC. Υπάλληλοι τεστ έχουν επίσης επισημάνει ότι το χειμερινό ελαστικό Pirelli χαρακτηρίζεται από χαμηλή φθορά του, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και καλό χειρισμό της στο χιόνι και καλύπτει το έδαφος. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι το χειμερινό ελαστικό Pirelli η συνιστώμενη προϊόν.Άλλες εξειδικευμένες και το "Stiftung Warentest" περιοδικό έκανε δοκιμαστικά επίσης τα χειμερινά ελαστικά της Pirelli και έχουν εντυπωσιαστεί με τον ίδιο τρόπο. Έδωσαν μια "πολύ καλή πρόσφυση σε βρεγμένο δρόμο στο χειμερινό ελαστικό. Στο «οδήγηση σε λάσπη," η Pirelli χειμερινό ελαστικό ήταν από τις πρώτες τάξεις. Οι αποστάσεις φρεναρίσματος ήταν σημαντικά κάτω του μέσου όρου όσον αφορά την φρεναρίσμα σε βρεγμένο και χιονισμένο οδόστρωμα.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)