Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Θερινά ελαστικά Pirelli

Οδηγική απόλαυση 100% με καλοκαιρινά ελαστικά Pirelli

Καλοκαιρινά ελαστικά Pirelli είναι γνωστά για απαράμιλλο χειρισμό τους σε όλες τις επιφάνειες. Η Pirelli είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών της Formula 1 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC). Πέρα από πίστες αγώνων, ο κατασκευαστής ελαστικών έχει επίσης φυσικά ένα ιδιαιτέρως καλός συνδυασμός της υψηλής τεχνικής καινοτομίες, την ασφάλεια και την εξαιρετική οδηγική άνεση. Με πάνω από 100 χρόνια εμπειρία, η Pirelli καταφέρνει συχνά να κάνει τα ελαστικά προσαρμοσμένα σε κάθε όχημα και κάθε απαίτηση.

Υψηλή ασφάλεια με καλοκαιρινά ελαστικά Pirelli

Τα θερινά ελαστικά με πέλμα Pirelli παρέχει ένα αίσθημα ασφάλειας στο δρόμο και μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος σε όλες τις επιφάνειες.Το μίγμα εξασφαλίζει ότι η συγκεκριμένη γόμας θα ελαστικά Pirelli διατηρούν την σκληρότητά τους όταν εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες.Αυτό φέρνει ιδιαίτερα μια ασφαλή κράτημα οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες. Κατά την οδήγηση σε βρεγμένο οδόστρωμα, απομάκρυνσης του νερού υποστηρίζεται τη δική του πέλμα σε καλοκαιρινά ελαστικά Pirelli. Όταν το ελαστικό κυλά, οι αυλακώσεις του πέλματος του ελαστικού παρέχουν τη βέλτιστη επαφή του ελαστικού με το δρόμο και παρέχοντας ένα σταθερό έλεγχο επί του εδάφους.

Σπορ κυλήσει με καλοκαιρινά ελαστικά

Τα καλοκαιρινά ελαστικά Pirelli είναι ο τέλειος συνδυασμός του πάθους και της τεχνολογίας. Ελαστικά εγγυώνται τη διατήρηση ισόρροπης και δυναμική συμπεριφορά σε όλες τις καιρικές συνθήκες και σε όλες τις επιφάνειες. Σε αυτό προστίθεται μια πλευρική καθοδήγηση και άλλες δυνατότητες της εξαιρετική άνεση. Χαμηλή αντίσταση κύλισης και χαμηλή φθορά προσφέρει μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η απόφαση για ένα καλοκαιρινό ελαστικό Pirelli, είναι να αποφασίσετε σχετικά με ένα ποιοτικό προϊόν. Τα ελαστικά ήταν σε θέση να αποδείξουν αυτό σε πολλές δοκιμές.

Εξαιρετικά αποτελέσματα των δοκιμών στα καλοκαιρινά ελαστικά Pirelli

Οι υπεύθυνοι τον δοκιμών που διενεργούνται από το περιοδικό "Auto Motor Sport" έδωσε το μεγαλύτερο βαθμό σε καλοκαιρινά ελαστικά Pirelli. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των ελαστικών αποδείχθηκε πολλές δοκιμές: εξαιρετικό κράτημα σε στεγνό, χαμηλή αντίσταση κύλισης, η καλή απόδοση στο φρενάρισμα, καθώς και ευέλικτο και άμεσο χειρισμό. Το περιοδικό "Autobild" συνιστάται τα ελαστικά Pirelli.Έχει αποδειχθεί στη δοκιμή ότι είναι ευέλικτο καλοκαιρινό ελαστικό που χαρακτηρίζεται από χαμηλή αντίσταση κύλισης και έχει ένα εκπληκτικό καλό χειρισμό σε λασπωμένο οδόστρωμα.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)