Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Τα ελαστικά για Skoda

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Η ιστορία της εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων στην Τσεχική, Σκοδα ξεκίνησε το 1895, να γίνει γνωστό μετά την ανάληψη από την Volkswagen. Επί του παρόντος, η Σκοδα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των οχημάτων σχεδόν από όλες τις κατηγορίες. Skoda Fabia είναι μέρος της μικρομεσαίας κατηγορίας και απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα, ενώ η Skoda Octavia της μεσαίας τάξης είναι ένα από τις περισσότερες πωλήσεις μοντέλων στην κατηγορία. Λόγω των καλών πωλήσεων όσον αφορά τον εξοπλισμό του οχήματος, υπάρχει μια προσφορά των ελαστικών από αναγνωρισμένους κατασκευαστές. Ελαστικά για Σκοδα είναι διαθέσιμα τόσο για καλοκαίρι , χειμώνας αλλά και όλων των επόχων .

Ένα ευρύ φάσμα των ελαστικών για Σκοδα

Η εταιρεία συνεργάζεται με διάφορους κατασκευαστές των ελαστικών σε σχέση με το στάνταρ εξοπλισμό των αυτοκινήτων. Η εταιρεία συνεργάζεται κυρίως με Michelin , Goodyear , Continental . Τα κοινά μεγέθη ελαστικών για Skoda είναι:

  • 155/70 R13
  • 185/60 R14
  • 185/65 R14
  • 195/65 R15
  • 205/55 R16

Καλό θα είναι να ελέγξτε το πιστοποιητικό εγγραφής ταυτότητα του αυτοκινήτου σας πριν από την αγορά ελαστικών για να δείτε τι μέγεθος ελαστικών ταιριάζει στο μοντέλο της Σκοδα σας. Καθοδηγήσετε ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή όταν αγοράσετε τα ελαστικά. Ακριβώς έτσι μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι οι αξίες που δίνονται από τον κατασκευαστή για την κατανάλωση καυσίμου και τα επίπεδα θορύβου διατηρούνται.

Ένα ασφαλές ταξίδι με ελαστικά για Σκοδα

Ελαστικά ποιότητας για την Σκοδα προσφέρουν εξαιρετικό κράτημα σε οποιαδήποτε δρόμο και σε κάθε μετεωρολογικές συνθήκες. Όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από το 7 βαθμούς Κελσίου, σας προτείνουμε να αλλάξετε τα θερινά ελαστικά με τα χειμερινά. Ειδικό μίγμα από καουτσούκ στα χειμερινά ελαστικά είναι πιο ελαστική, έτσι ώστε να διατηρούν την ελαστικότητά τους, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Το προφίλ έχει πολλές αυλακώσεις και εγκοπές, προσφέροντας καλύτερο έλεγχο του αυτοκίνητου στο δρόμο που καλύπτονται από χιόνι και πάγο. Το μειονέκτημα είναι υψηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Ως εκ τούτου, συνιστάται ότι μετά τους χειμερινούς μήνες να μεταβείτε σε θερινά ελαστικά.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)