Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Ελαστικά για Smart

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Το 2012 η Smart πούλησε σε όλο τον κόσμο περισσότερα από 103.000 οχήματα. Τα συμπαγή οχήματα είναι ιδιαίτερα αγαπημένα από τους αυτοκινητιστές που κινούνται περισσότερο μέσα στην πόλη. Ανεξάρτητα, αν οδηγείτε ένα ππιό παλαιό Smart Forfour, ένα Smart Fortwo ή αντίστοιχα ένα ανοιχτό αυτοκίνητο, εμείς προσφέρουμε για οποιοδήποτε Smart το κατάλληλο ελαστικό. Για το Smart συνιστούνται τα ελαστικά του παραγωγού Continental. Για ένα ασφαλές ταξίδι ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, φροντίζει π.χ. το Continental Conti Eco Contact 3. Φυσικά, στις έρευνές σας των ελαστικών Smart μπορείτε να κάνετε χρήση των προϊόντων μιας άλλης παραγωγής. Εν τω μεταξύ προσφέρει και

ελαστικά κατάλληλα για τα μοντέλα Smart. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε ελαστικά τα οποία σαφώς εγκρίθηκαν από τη Smart . Οι κατάλληλες πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στο πιστοποιητικό εγγραφής, αντίστοιχα στη ταυτότητα του οχήματος. Έτσι εξασφαλίζεται το γεγονός ότι όλες οι βαθμολογίες αναφερόμενες από τη Smart σχετικά με την παραγωγή θορύβου, την κατανάλωση και τη κύλιση τηρούνται στην πραγματικότητα.

Aσφάλεια με καινούργια χειμερινά ελαστικά

Και για την Smart αληθεύεται το γεγονός ότι σε θερμοκρασίες κάτω των επτά βαθμών θα τοποθετηθούν χειμερινά ελαστικά. Αν το βάθος του πέλματος είναι μικρότερο από 4 mm συνιστούνται καινούρια ελαστικά. Προσοχή στην ηλικία των ελαστικών, καθώς συγκεκριμένα στα χειμερινά ελαστικά, το μείγμα από καουτσούκ σκληραίνεται πολύ γρήγορα και σύμφωνα με την εν λόγω μειώνεται και η πρόσφυση. Με το δικό τους ιδιαίτερο μείγμα, τα χειμερινά ελαστικά Smart παρέχουν μια καλή πρόσφυση και στον πάγο και το χιόνι. Δεδομένου η Smart έχει χαμηλό βάρος, έχει ιδιαίτερη σημασία. Αλλά ανταλλάξτε εγκαίρως με τα θερινά ελαστικά . Από τη μία πλευρά, αυτά δίνουν στη Smart μια πολύ καλύτερη πρόσφυση σε στεγνό οδόστρωμα, από την άλλη πλευρά, η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται αισθητά. Μπορείτε να συνδυάσετε τα Smart ελαστικά σας με κανονικές ζάντες, αλλά και με αλουμινένιες ζάντες. Ειδικά στη Smart Roadster, οι αλουμινένιες ζάντες αποτελούν μια οπτική έλξη. Επιπλέον, τα θερινά ελαστικά φροντίζουν ώστε η Smart να μην επιπλέει ούτε σε υδρολίσθηση. Τα ελαστικά υψηλής ποιότητας Smart προσφέρουν μια πολύ καλή πρόσφυση επίσεις σε υγρό οδόστρωμα.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)