Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Θερινά Ελαστικά Star Performer

Θερινά ελαστικά Star Performer

Τα ελαστικά Star Performer πείσουν λόγω χαμηλής τιμής και και καλής ποιότητας. Χάρη στο μείγμα από καουτσούκ “Hi-Structure”, τα θερινά ελαστικά Star Performer προσφέρουν καλύτερο κράτημα και ομοιόμορφη φθορά.

Για οποιοδίποτε όχημα, τα καλήτερα ελαστικά

Τα θερινά ελαστικά Star Performer, μπορούν να προμηθευτούν σε μια μεγάλη γκάμα διαστάσεων. Νέες διαστάσεις προσθέτονται συνεχώς, έτσι ώστε οι πελάτες μπορούν να βρουν τα καλύτερα ελαστικά για τα οχήματά τους. Εκτώς από μια μοντέρνα σχεδίαση, τα θερινά ελαστικά Star Performer από τεχνική άποψη, είναι πάντα στη πρώτη θέση. Ακόμα κι αν οι τιμές είναι χαμηλές, οι πελάτες δεν πρέπει να συμβιβαστούν όσον αφορά την ποιότητα.

Τα χαρακτηριστικά των ελαστικών Star Performer

Τα θερινά ελαστικά Star Performer διαθέτουν ένα κατευθυντικό προφίλ το οποίο χαρακτηρίζεται από άριστη συμπεριφορά σε βρεγμένο οδόστρωμα. Ως εκ τούτου, τα ελαστικά προσφέρουν μέγιστη προστασία κατά της υδρολίσθησης. Το μεγάλο κεντρικό μέρος του ελαστικού προσφέρει κατευθυντική σταθερότητα και να διασφαλίσει τη σωστή εφαρμογή των κινήσεων του τιμονιού.

Πάντα μια άνεση υψηλού επιπέδου

Το περίβλημα ενισχυμένο με Ρεγιόν εξασφαλίζει μια ασύγκριτη άνεση υψηλού επιπέδου και τα προστατευτικά του πλευρικού τοιχώματος προστατεύουν τα ελαστικά από τη ζημία. Η ομοιόμορφη φθορά επιτρέπει στα ελαστικά να διατηρήσουν μια σταθερή ποιότητα κατά τη διάρκεια της αντοχής τους. Αυτό διασφαλίζεται λόγω του μείγματος δομής “Hi-Structure” των ελαστικών Star Performer.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)