Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Ελαστικά για Toyota

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Η εταιρεία Toyota ιδρύθηκε το 1937. Το 2007, πούλησε 9,5 εκατομμύρια μονάδες, γίνοντας ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων του κόσμου. Πρώτα απ 'όλα, η αξιοπιστία των οχημάτων της Toyota εκτιμάται από πολλούς οδηγούς. Η ευρεία γκάμα μοντέλων περιλαμβάνει οχήματα διαφόρων κατηγοριών. Τα πιο δημοφιλή μοντέλα είναι τα εξής:

  • Toyota Auris
  • Toyota Avensis
  • Toyota Aygo
  • Toyota Corolla

Εξίσου μεγάλη είναι και η ζήτηση όσον αφορά τα ελαστικά για Toyota. Μπορείτε να τοποθετήσετε σχεδόν όλων των κατασκευαστών ελαστικών στο δικό σας μοντέλο της Toyota. Για το στάνταρ εξοπλισμό των οχημάτων, η Toyota συνεργάζεται με διάφορους πασίγνωστους κατασκευαστές ελαστικών.

Τα ελαστικά κατάλληλα για κάθε μοντέλο της Toyota

Για τα μικρότερα μοντέλα όπως h Toyota IQ, η επιλογή των ελαστικών από άποψη μεγέθους είναι περιορισμένη. Ο βασικός εξοπλισμός του μοντέλου IQ έχει διαστάσεις 175/65 R15, και δεν υπάρχουν άλλες διαστάσεις. Στην κατηγορία των συμπαγών, υπάρχουνε διάφορες διαστάσεις. Για παράδειγμα, για τη Toyota Auris, ανάλογα με τον κινητήρα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα μεγέθη . Η Toyota Auris Hatchback I 1.4 L μπορεί να εξοπλιστεί από τον κατασκευαστή με ελαστικά 195/65 R15. Μπορείτε να επιλέξετε τα ακόλουθα μεγέθη:

  • 205/60 R15
  • 205/55 R16
  • 215/45 R17

Για το μοντέλο SUV Toyota RAV4 διαθέτονται ελαστικά με ένα πλάτος έως και 235 mm. Συνιστάται να ελέγξετε το πιστοποιητικό εγγραφής, ή αντίστοιχα το δελτίο ταυτότητας του αυτοκινήτου σας, προτού αγοράσετε ελαστικά για Toyota. Εφόσον είναι δυνατόν, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε μόνο τα ελαστικά που ορίζονται από τον κατασκευαστή. Μόνο έτσι μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι διατηρούνται οι βαθμολογίες που αναφέρονται από τον κατασκευαστή για την κατανάλωση καυσίμου και το επίπεδο θορύβου.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)