Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Uniroyal χειμερινά ελαστικά

Uniroyal χειμερινά ελαστικά

Uniroyal είναι ένας Βέλγος κατασκευαστής των ελαστικών, αλλά οι οποίες εν τω μεταξύ είναι μέρος του Continental AG . Uniroyal εφευρέθηκε τα ελαστικά για βρεγμένο οδόστρωμα και υπάρχει από περισσότερα από 100 χρόνια. Το αποτέλεσμα αυτής της μακρόχρονη παράδοση: ελαστικά υψηλής ποιότητας για απαιτητικές καιρικές συνθήκες. Επομένως τα χειμερινά ελαστικά Uniroyal πάντα παρατηρηθούν σε θετικά αποτελέσματα στις αναλύσεις, ιδιαίτερα σε υγρές συνθήκες. Επομένως, το ελαστικό Uniroyal MS plus 66 έλαβε τη μέγιστη βαθμολογία 1,0 της κατηγορίας ”στην υδρολίσθηση εγκάρσια” στη δοκιμή χειμερινών ελαστικών του ADAC 2012 (205/55 R16) . Με την συνολική βαθμολογία 2,2 για τη συμπεριφορά σε βρεγμένο οδόστρωμα, αυτό το χειμερινό ελαστικό Uniroyal είχε πειστικότητα. Αλλά και οι αξίες για φθορά και την κατανάλωση καυσίμου ήταν πολύ καλές. Στην περίπτωση του Uniroyal MS plus 66 είναι ένα ελαστικό, ότι ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα με θερμοκρασίες λίγο πάνω από το μηδέν ( απόψυξης ) δείχνη τι μπορή. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το χειμερινό ελαστικό Uniroyal από το elastika-online.gr σε εξαιρετική τιμή.

Χειμερινά ελαστικά Uniroyal ιδανικά για βρεγμένα οδόστρωμα

Ένα νέο χειμερινό ελαστικό Uniroyal είναι MS plus 77, οποίο υπάρχει και σε μια έκδοση για τα SUV. Συνιστάται ιδιαίτερα για τα μεγάλα και γρήγορα αυτοκίνητα. Στην ανάπτυξη του, ο κατασκευαστής έχει χρησιμοποιήσει αυστηρούς όρους στους δρόμους κατά τους χειμερινούς μήνες και έχει εφαρμοστεί σε αυτή η τεχνολογία τα αποτελέσματα για αυτά τα ελαστικά. Και αυτό το μοντέλο είναι ισχυρό σε βρεγμένο και παγωμένο οδόστρωμα, αυτό οφείλεται, μεταξύ άλλων, ένα ευρεία προφίλ του καναλιού στη μέση και τους ώμους των ελαστικών. Σχεδόν οποιοδήποτε άλλο χειμερινό ελαστικό δεν μπορεί να ανταγωνιστεί με αυτόν. Για μια καλή οδηγική συμπεριφορά σε χιόνι είναι υπεύθυνες η λεπτές λεπίδες οποίο υπάρχουν σε μεγάλους αριθμούς και είναι πολύ πυκνές. Οι οδηγοί των μικρών αυτοκινήτων και συμπαγή αυτοκίνητα προτίμουν να καταφεύγουν στη χρήση του ελαστικού MS plus 6, επειδή με αυτό το χειμερινό ελαστικό Uniroyal αύτοι μπόρουν να κινούνται με ασφάλεια, όταν έξω είναι βρεγμένο και παγωμένο οδόστρωμα. Και αυτό το λάστιχο μπορείτε να το παραγγείλετε online από elastika-online.gr. Ελαστικά Uniroyal .μπορείτε να αγοράσετε διάφορα μεγέθη, έτσι ώστε κάθε οδηγός μπορεί να επωφεληθεί από την εμπειρία του κατασκευαστή των ελαστικών. Κατά την παραγγελία από το online κατάστημα μας , έχετε την δυνατότητα, να στείλετε τα ελαστικά σε έναν από τους σταθμούς συναρμολόγησης από την περιοχή σας και μπορείτε να τα συναρμολόγησετε αμέσως εκεί.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)

© 1999-2019 elastika-online.gr Μία προσφορά της Delticom OE