Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Θερινά ελαστικά Uniroyal

Θερινά ελαστικά Uniroyal

Uniroyal είναι εμπορικό σήμα που ανήκει, περισσότερο από 30 χρονιά, υποκαταστήματος στο κατασκευαστής ελαστικών Continental. Αυτή η μάρκα προσφέρει ποιοτικά ελαστικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σε βρεγμένο οδόστρωμα. Uniroyal έχει τη φήμη “Καινοτόμος ελαστικών κατά την διάρκεια βροχής”.

Ελαστικά βροχής προσφέρουν ασφάλεια πρώτης κατηγορίας

Με θερινά ελαστικά από Uniroyal, οι οδηγοί είναι καλύτερα εξοπλισμένη κατά την διάρκεια βροχής. Αυλακώσεις κυριότερα σημεία και κοίλη επιτρέπουν την ταχεία κίνηση του νερού από το πέλμα και διασφαλίζει βέλτιστη πρόσφυση στο βρεγμένο οδόστρωμα. Για τη χρήση συμπαγών και μεσαίων οχημάτων κατηγορίας σημειώνονται με ενδείξεις χρήσης. Δείχνουν, για παράδειγμα, όταν το βάθος του πέλματος είναι πολύ μικρό ή δεν υπάρχει ανομοιόμορφη φθορά.

Θερινά ελαστικά για τέλειο σπορ στυλ οδήγησής

Θερινά ελαστικά Uniroyal, λόγω των εξαιρετικών αυλακώσεων διατάσσονται σε σήμα V, εξασφαλίζουν διασκέδαση κατά τη διάρκεια της οδήγησης, ακόμα και σε ακραίες ταχύτητες έως 270 km/h. Εξαιρετική συμπεριφορά στις στροφές και ακριβή χειρισμό, κάνουν μέρος από εξαιρετικές ιδιότητες αυτών των ελαστικών.

Πολύ καλά αποτελέσματα στις δοκιμές

Σε μερικές δοκιμές , η συμπεριφορά θερινών ελαστικών Uniroyal στο βρεγμένο οδόστρωμα βαθμολογήθηκε ως “καλό”. Στο βρεγμένο οδόστρωμα τα ελαστικά αυξηθούν σε καλύτερες θέσεις. Το γερμανικό περιοδικό “Auto Motor Sport” τις αξιολόγησε τη δημοσίευση από το 07/2012 ως “συνιστώμενες ”. Τα θερινά ελαστικά Uniroyal πείσουμε χάρη τις ασύγκριτες απόδοσης στο βρεγμένο οδόστρωμα, εξαιρετικές ιδιότητες ασφάλισης και την ενίσχυση της ασφάλειας στην υδρολίσθηση, αλλά μια πολύ καλή άνεση και χαμηλή αντίσταση κύλισης.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)