Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Θερινά ελαστικά Vredestein

Θερινά ελαστικά Vredestein

Η εταιρεία Vredestein ιδρύθηκε στην Ολλανδία το 1909 και απέδειξε νωρίς αίσθηση καινοτομίας, σχεδιασμού, ασφάλειας και ποιότητας. Ιδίως όσον αφορά την ανάπτυξη ενός ανταλλακτικό ελαστικού με πτυσσόμενο καουτσούκ το οποίο έχει επισύρει την προσοχή. Η ανώτερη ποιότητα και η απόδοση των θερινών ελαστικών Vredestein έχει έιδη αναγνωριστεί σε πολλές δοκιμές από αξιόπιστα περιοδικά.

Θερινά ελαστικά Vredestein - ήσυχα και ανθεκτικά

Τα θερινά ελαστικά Vredestein προσφέρει μια άνεση πρώτης κατηγορίας κατά την οδήγηση τόσο σε βρεγμένο οδόστρωμα, όσο και σε στεγνό. Αυτό είναι εφικτό κυρίως λόγω χαμηλού θορύβου των θερινών ελαστικών Vredestein. Το ηχητικό επίπεδο που εξασφαλίζεται από την ειδική σχεδίαση του προφίλ τοποθετημένο στην αριστερή ή δεξιά πλευρά αναλόγως, προσ την εσωτερική πλευρά.

Ελαστικά στον τομέα των κορυφαίων επιδόσεων

Τα θερινά ελαστικά “Ultrac” της Vredestein είναι στην κορυφή όσον αφορά τα ελαστικά επιδόσεων. Το μοναδικό μείγμα πυριτίου-σιλανίου του πέλαμτος εξασφαλίζει σε οποιοδήποτε οδόστρωμα και σε οποιαδήποτε μετεωρολογική συνθήκη βέλτιστη πρόσφυση και ακριβή χειρισμό.

Τα καλύτερα αποτελέσματα σε δοκιμές

Κατά τη δοκιμή του 2012 των θερινών ελαστικών από το ADAC, τα ελαστικά Vredestein ""Sportrac"" παίρνουν το μεγαλύτερο βαθμό για τη συμπεριφορά που παρουσιάζονται σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα. Το περιοδικό ""sport auto"" περιέγραψε τα ελαστικά Vredestein “Ultrac” ως νικητές σε δοκιμές σχετικά με τη συμπεριφορά σε βρεγμένο οδόστρωμα. Τα ελαστικά παρέχουν τη κατάλληλη κίνηση του νερού από το πέλμα και την ασφάλεια κατά τη διάρκεια της υδρολίσθησης. Στη ​​μεγάλη δοκιμασία του 2012 η οποία πραγματοποιήθηκε από το “Auto Bild”, τα ελαστικά Vredestein ""Sportrac"" χαρακτηρίστηκαν ως «ιδανικά».
^