Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

211-1983794211-1983794

Η συνεισφορά μας στη βιωσιμότητα

Βιώσιμη γκάμα προϊόντων

Έχουμε ήδη στη γκάμα των προϊόντων μας βιώσιμα ελαστικά που εξοικονομούν πόρους.

Η σφραγίδα βιωσιμότητας μας

Τα αειφόρα προϊόντα κερδίζουν ένα βραβείο σε εμάς.

Η τεχνογνωσία μας στη διάθεσή σου

Δίνουμε πολύτιμες συμβουλές: Τι μπορεί να κάνεις για τον εαυτό σου ως οδηγός;

Η βιωσιμότητα ξεκινά με την αγορά ελαστικών, συνεχίζεται με την καθημερινή οδηγική συμπεριφορά και τελειώνει με την σωστή απόρριψη των μεταχειρισμένων ελαστικών. Εμείς στο elastika-online.gr - τον μεγαλύτερο διαδικτυακός πωλητής ελαστικών στην Ευρώπη - έχουμε προτάσεις για αυτό το κρίσιμο θέμα, δίνουμε συμβουλές για να βρεις ελαστικά και αναφέρουμε ποια καινοτόμα προϊόντα και ιδέες σχεδιάζουν οι κατασκευαστές ελαστικών. Μόνο μαζί μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο της βιωσιμότητας.

Σου προσφέρουμε μια γρήγορη αναζήτηση για πιο βιώσιμα ελαστικά

Με τη βοήθεια των φίλτρων αναζήτησής μας, μπορείς γρήγορα και εύκολα να αναζητήσεις ελαστικά που είναι, για παράδειγμα, οικονομικά αποδοτικά ή εξοικονομούν πόρους.

Η ετικέτα της ΕΕ - Απαραίτητο κομμάτι της επιλογής ελαστικών

Όταν επιλέγεις ελαστικό, δώσε βάση στις ετικέτες των ελαστικών στην ΕΕ. Αυτές σου δίνουν καλές πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση καυσίμου.

Οι συνεργάτες μας - αποτελεσματική παράδοση και απόρριψη παλιών ελαστικών

Κατά την αγορά, χρησιμοποίησε την επιλογή να τοποθετήσεις τα ελαστικά σου σε ένα από τα συνεργαζόμενα συνεργεία μας. Με αυτόν τον τρόπο, τα χρησιμοποιημένα ελαστικά σου θα απορριφθούν με τον σωστό τρόπο.

Αναγομωμένα ελαστικά - βιώσιμα και εξαιρετικά φιλικά προς το περιβάλλον

Όσον αφορά την ποιότητα και την ασφάλεια, τα αναγομωμένα ελαστικά μπορούν σίγουρα να ανταγωνιστούν τα ολοκαίνουργια ελαστικά. Η απόδειξη για αυτό είναι ότι λαμβάνεις δύο χρόνια εγγύηση από τον κατασκευαστή για τα αναγομωμένα ελαστικά - το ίδο και στα νέα ελαστικά.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Ελαστικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα - Πρέπει να είναι κατάλληλα!

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Ωστόσο, τόσο τα ηλεκτρικά όσο και τα υβριδικά αυτοκίνητα απαιτούν ειδικά ελαστικά.

Περισσότερες λεπτομέρειες