Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

211-1983794211-1983794

Συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα Συνεργατών του elastika-online.gr

 

affiliates

Διαχειρίζεστε μια ιστοσελίδα αυτοκινήτων, ελαστικών ή ζαντών με έντονη κίνηση; Θέλετε να κερδίσετε χρήματα με την ιστοσελίδα σας; Το Πρόγραμμα Συνεργατών της ιστοσελίδας elastika-online.gr σας το διευκολύνει!

Γίνετε συνεργάτης:

Εφαρμόστε τώρα για Πρόγραμμα συνεργασίας μας μέσω του Affiliate Marketing Network Awin, Dognet και συλλέξτε τις πρότες σας διατάξεις αύριο το συντομότερο! Η εφαρμογή και η συμμετοχή στο Πρόγραμμα Συνεργατών μας είναι δωρεάν.

Awin

Εγγραφή μέσω Awin

Dognet

Εγγραφή μέσω Dognet

1.Ενσωματώστε διαφημιστικό υλικό:

Σας προσφέρουμε έναν μεγάλο αριθμό διαφημιστικών υλικών, τον οποίο μπορείτε εύκολα να τον ενσωματώσετε στην ιστοσελίδα σας. Το δικό μας χαρτοφυλάκιο διαφημιστικών υλικών περιλαμβάνει όλα τα συνηθισμένα είδη όπως πανό, συνδέσμους κειμένου και πλαίσια αναζήτησης ελαστικών (επίσης διαθέσιμο σε μια έκδοση λευκής ετικέτας). Υπάρχει κάτι για κάθε δικτυακό τόπο! Σας προτείνουμε επίσης και την ενσωμάτωση των διαφημιστικών υλικών μας στα ενημερωτικά δελτία σας για την περαιτέρω βελτίωση των διατάξεών σας.

2. Παρέχετε εκπτώσεις:

Αν ένας επισκέπτης της ιστοσελίδας σας κάνει κλικ στο ενσωματωμένο διαφημιστικό του elastika-online.gr ο επισκέπτης θα διαβιβαστεί στο κατάστημά μας elastika-online.gr. Εσείς λαμβάνετε ένα 3% ικανοποιητικό όφελος σε οποιεσδήποτε αγορές που γίνονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα από έναν πελάτη που επισκέπτεται από την ιστοσελίδα σας. To όφελος υπολογίζεται από την καθαρή αξία της παραγγελίας, χωρίς ΦΠΑ και μεταφορικά/συσκευασία.)

3. Μαζέψτε τα οφέλη:

Μπορείτε να συλλέξετε σημαντικά οφέλη ακόμη και από λίγες πωλήσεις ανά μήνα.

Οι δικοί μας όροι και προϋποθέσεις συνεργασίας.

elastika-online.gr Affiliate Programme: