Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

211-1983794211-1983794

Πληροφορίες σχετικά με την προστασία των δεδομένων - Αναζητήσεις ελαστικών - elastika-online.gr

Τα προσωπικά σας δεδομένα και η ασφάλεια τους
Η ικανοποίησή σας είναι πολύ σημαντική για μας, στην Delti.com, και γι αυτό προσπαθούμε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία. Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για να εκτελέσουμε τις παραγγελίες και για να βεβαιώσουμε ότι η εμπειρία σας από τις αγορές σας στην Delti.com είναι ευχάριστη και άνετη.

Τι είδους πληροφορίες κρατάμε? Πώς τις χρησιμοποιούμε?

Όταν μας στέλνετε μία παραγγελία, χρειάζεται να γνωρίζουμε το όνομα σας, τη διεύθυνση του email σας, την διεύθυνση παράδοσης, τον ΙΒΑΝ τραπεζικό αριθμό του λογαριασμού (υποχρεωτικά) σας ή τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και την ημερομηνία λήξης της, για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε και να εκτελέσουμε την παραγγελία σας.

Πώς διασφαλίζει η Delti.com τις πληροφορίες του πελάτη?

Η Delti.com χρησιμοποιεί μία διαδικασία ασφαλούς διαβίβασης, τον αποκαλούμενο "Secure Socket Layer" (SSL) τύπο σύνδεσης για να επεξεργάζεται τα στοιχεία των πελατών. Όλες οι πληροφορίες που μεταδίδονται με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται πριν αποσταλούν.
Οι συνεργάτες μας εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας με σκοπό την επεξεργασί της παραγγελίας σας και για σκοπούς μάρκετινγκ.

Θα χρησιμοποιήσει η Delti.com αυτές τις πληροφορίες για άλλους σκοπούς?

Η Delti.com δεν επιτρέπει σε τρίτους εκτός της ομάδας της εταιρίας Delti.com να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα.