Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

211-1983794211-1983794

Σχετικά με μας - www.elastika-online.gr

elastika-online.gr είναι η διαδικτυακή υπηρεσία που παρέχεται από την Delticom OE SRL, Timisoara, Ρουμανία.

Προσφέρουμε μια ποικιλία από μοναδικά ελαστικά σε όλες τις μάρκες και σε όλα τα μεγέθη για τα οχήματά σας. Εάν είναι για αυτοκίνητα ή λιμουζίνες, μοτοσικλέτες ή φορτηγά, σε μας θα βρείτε ανά πάσα στιγμή τα κατάλληλα ελαστικά στην πιο ευνοϊκή τιμή.

Στο κατάστημα μας κάνετε ασφαλείς αγορές: Πάνω από 6 εκατομμύρια πελάτες ήδη μας έδωσαν την εμπιστοσύνη τους.

Tο ηλεκτρονικό κατάστημά μας, σας προσφέρει την βεβαιότητα αγορών με πολλές επιλογές πληρωμής με άνετες συνθήκες. Η πιο εντυπωσιακή απόδειξη γι 'αυτό είναι οι πελάτες μας, οι οποίοι παγκοσμίως έχουν ήδη υπερβεί το ποσό των εκατομμυρίων.

Η νέα χιλιετία!

Ξεκινώντας την δραστηριότητά μας κατά την αλλαγή της χιλιετίας 1999/2000, είμαστε παρόντες για σας online με την δική μας προσφορά ελαστικών. Ήδη από την εποχή κατά την οποία κανείς δεν είχε σκεφτεί την δυνατότητα πώλησης και αγοράς ελαστικών μέσω διαδικτύου, ξεκινήσαμε την επιτυχή μας πορεία ως πρωτοπόροι.

Έμπειροι επαγγελματίες των ελαστικών.

Εκμεταλλευτείτε και εσείς ως πελάτες της www.elastika-online.gr, το δικό μας περιεκτικό "know-how" στον τομέα των ελαστικών. Οι εργαζομενοί μας είναι, μέχρι έναν, επαγγελματίες που στοχεύουν πάντα στην γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση. Συνεργάζομαστε στενά με τους κατασκευαστές όλων των μάρκων ελαστικών και είμαστε παντα ενημερώμενοι με τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου παραγωγής ελαστικών..

Μια προσφορά της μεγάλης ποικιλίας χωρίς ταίρι.

Από την ίδρυσή μας και έως τώρα, ήρθαμε σε θέση να προσφέρουμε τα εμπορευματά μας σε τιμές οι οποίες αψηφούν τον ανταγωνισμό για τους δικούς μας ιδιώτες πελάτες ή για τους πελάτες από εταιρείες, σε πολλές από τις κατηγορίες προϊόντων μας. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει:

  • Ελαστικά για επιβατικά αυτοκίνητα
  • Ελαστικά για μοτοσiκλέτες
  • Ελαστικά για τα ελαφρά φορτηγά και βαρέα φορτηγά
  • Ελαστικά για τα λεωφορεία και πούλμαν
  • Ειδικά ελαστικά
  • Ελαστικά για οχήματα με σύστημα ηλεκτρικής έλξης
  • και πολλά άλλα "ειδικά ελαστικά"
  • Ζάντες
  • Πλήρεις τροχοί(Ελαστικά προ-τοποθετημένα σε αλουμινένιους ή χαλύβδινους τροχούς)

 

Η δική μας ταχύτητα είναι εντυπωσιακή.

Εμείς σας κάνουμε τη ζωή ευκολότερη και κάνουμε την παράδοση των εμπορευμάτων μας φυσικά, σε οποιαδήποτε διεύθυνση που εσείς θέλετε. Και αυτό, πολύ σύντομα. Για να είμαστε σε θέση να παραμένουμε ικανοί για έγκαιρες παραδόσεις ακόμη και στην εποχιακή αιχμή της αλλαγής των ελαστικών, έχουμε δημιουργήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας από μια τεράστια γκάμα από ελαστικά, τα οποία τα κρατάμε αποθηκευμένα και έτοιμα για παράδοση.

Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.

Οι τιμές μας περιλαμβάνουν πάντα τον Φ.Π.Α , και ξεκινώντας με μια ελάχιστη παραγγελίατων δύο ελαστικών, περιλαμβάνονται και τα έξοδα μεταφοράς. Για την περίπτωση που χρειάζεστε μόνο ένα ελαστικό, στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τοποθετήσης μιας παραγγελίας, σας προειδοποιούμε, με διαφανή τρόπο, επί του κόστους των μοναδικών εμπορευμάτων. Και σε περίπτωση που, κατά τη διάρκεια της παραγγελίας , κάτι δεν τίθεται ως θέλατε, εμείς σας δίνουμε το δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών απο τη παράδoση!

Τοποθέτηση ελαστικών στο πλησιέστερο ειδικό σας.

Χρησιμοποιήστε τον άνετο μας τρόπο αναζήτησης συνεργάτων συναρμολόγησης ελαστικών! Σ' εμάς μπορείτε να βρείτε το σωστό επαγγελματία για την τοποθέτηση τον ελαστικών, ο οποίος βρίσκεται κοντά σας. Μ'εμάς, έχετε τη δυνατότητα ακόμα από την έναρξη της παραγγελίας, να μεταφερθούν τα ελαστικά απευθείας σε έναν επαγγελματία συνεργάτη για την τοποθέτηση των ελαστικών.

Πίσω απ'τα παρασκήνια.

Η επιτυχία μιλά σαφή γλώσσα. Η εταιρεία Delticom AG είναι η εταιρεία που, σύμφωνα με την παρούσα webshop προσφορά είναι η καλύτερη απόδειξη για αυτή τη δήλωση. Αυτή η γερμανική εταιρεία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο από το 2006, και από το 2008 είναι εισηγμένη στο S-DAX, το κατάλογο των εκατών μεγαλυτερών γερμανικών επιχειρήσεων. Με τα περισσότερα από 100 ηλεκτρονικά καταστήματα τις σε περισσότερες από 40 χώρε και με ετήσιες πωλήσεις ύψους περίπου 500.000.000,00 ευρώ , Delticom έγινε ο κορυφαίος έμπορος ελαστικών της Ευρώπης. Στον υποτομέα του χονδρικού εμπορίου η εταιρεία μας εμπορεύεται ελαστικά στους χονδρεμπορούς ελαστικών σε όλο τον κόσμο. Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στο www.delti.com.