Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση
X
Χρειάζεσαι βοήθεια;

Εδώ σας καθοδηγούμε
βήμα προς
βήμα για να
επιλέζεστε τα σωστά ελαστικά

Αναζήτηση ελαστικών
Πλάτος
Ύψος
Διάμετρος
Reifen Finden

Στοιχεία Οχήματος
Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Zip Code

or

City

Είναι εύκολο να αγοράσεις ελαστικά από εμάςΧειμερινά ελαστικά - για ασφαλή οδήγηση σε χιόνι και πάγο

Το χειμώνα, οι καιρικές συνθήκες και, συνεπώς οι οδικές συνθήκες αλλάζουν μερικές φορές πολύ γρήγορα. Τα χειμερινά ελαστικά πρέπει να παρέχουν υψηλό επίπεδο οδηγικής ασφάλειας κατά τη διάρκεια της ξηρασίας, χαμηλές θερμοκρασίες, το χιόνι και τον πάγο. Το σήμα M+S (επίσης M & S ή MS) επισημαίνονται τα χειμερινά ελαστικά και τα ελαστικά όλων τον εποχών για χειμερινή χρήση. Χειμερινά ελαστικά M+S έχουν επίσης μια νιφάδα χιονιού ως σήμανση του υψηλού επιπέδου ποιότητας.

Για συνδυασμό προκαλεί

Χειμερινά ελαστικά έχουν μια καλή πρόσφυση σε δρόμους που καλύπτονται χιόνι και πάγο. Προκειμένου να παρέχουν μια καλή πρόσφυση, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες, χειμερινά ελαστικά παράγονται με ένα ειδικό κρύο ανθεκτικό ένωση καουτσούκ. Έτσι, μπορούν να προσαρμοστούν τέλεια στο χειμερινό οδόστρωμα.

Το κατάλληλο προφίλ για τα χειμερινά ελαστικά

Τα χειμερινά ελαστικά έχουν περισσότερες αυλακώσεις του πέλματος και έχουν πρόσθετες ράγες. Άνοιγμα και κλείσιμο τις ράγες κατά την οδήγηση εξασφαλίζεται την δύναμη φρεναρίσματος τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μεταφερόμενο οδόστρωμα.Το αποτέλεσμα είναι η σταθερότητα και καλή πρόσφυση, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

Προστασία κατά της υδρολίσθησης κατά τη χειμερινή περίοδο

Ειδικά το χειμώνα είναι πάντα ένας κίνδυνος της υδρολίσθηση επί το οδόστρωμα λόγω της ενός συνεχούς φιλμ νερού. Με ένα καλό χειμερινό ελαστικό ο κίνδυνος της υδρολίσθησης μειώνεται και σε όλες τις περιπτώσεις, οι οδηγοί έχουν την έλεγχο του οχήματος.

Τηρήστε τους νομικούς κανονισμούς

Από το 2010, στη Γερμανία, σε χειμερινές συνθήκες τα χειμερινά ελαστικά είναι υποχρεωτικά. Η διάρκεια για χειμερινά ελαστικά, είναι υποχρεωτικά, αν δεν καθορίζεται επακριβώς από το νόμο, αλλά οι ειδικοί ασφαλείας συνιστούν ως μια «κανόνας» την οδήγηση με ελαστικά M + S από τον Οκτώβριο μέχρι το Πάσχα.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% για διανομές εντός Ελλάδας

*Δωρεάν Αποστολή για τις αγορές δύο ελαστικών και άνω (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
**(Δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά οι πλήρεις τροχοί).