Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση
X
Χρειάζεσαι βοήθεια;

Εδώ σας καθοδηγούμε
βήμα προς
βήμα για να
επιλέζεστε τα σωστά ελαστικά

Αναζήτηση ελαστικών
Πλάτος
Ύψος
Διάμετρος
Reifen Finden

Στοιχεία Οχήματος
Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Zip Code

or

City

Είναι εύκολο να αγοράσεις ελαστικά από εμάςΑγοράστε τώρα θερινά ελαστικά

Κατά την περίοδο από Απρίλιο έως Οκτώβριο τα καλοκαιρινά ελαστικά είναι για τον εξοπλισμό των οχημάτων και είναι η καλύτερη σωστή επιλογή. Ακόμη και με στεγνό οδόστρωμα και εύκρατες καιρικές συνθήκες, τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας πρέπει να πληρούν τα υψηλά πρότυπα και πάντα πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Ο σωστός συνδυασμός για το καλοκαίρι

Η σύνθεση της γόμας των ελαστικών καλοκαιριού είναι ανελαστική σε σχέση με τα χειμερινά ελαστικά, ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες. Αντίσταση κύλισης και τη φθορά μειώνονται, με αποτέλεσμα με μια πιο άνετη οδηγική άνεση και με λιγότερο θόρυβο. Τα καλοκαιρινά ελαστικά παρέχουν καλύτερα αποτελέσματα, όταν πρόκειται για την χιλομετρική απόσταση και την κατευθυντική σταθερότητα. Ένα άλλο συν του καλοκαιριού είναι η χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

Η βέλτιστη περιοχή για τα θερινά ελαστικά

Τα θερινά ελαστικά έχουν σχεδιαστεί ως την ολόπλευρη ελαστικό ειδικά για τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια των μηνών του καλοκαιριού. Τα καλοκαιρινά ελαστικά έχουν σχεδιασθεί για την οδήγηση σε στεγνό, αλλά και σε βρεγμένο οδόστρωμα, και ιδίως για υψηλότερες θερμοκρασίες. Για να αντιμετωπίσει πολύ καλά αυτές τις συνθήκες, τα καλοκαιρινά ελαστικά έχουν :
  • Νευρώσεις
  • Πέλμα μπλοκ
  • Αυλάκια
η οποία παρέχει μια βέλτιστη σειρά για τη καλοκαιρινό περίοδο. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με την κάθε ελαστικό καλοκαιριού, όπως ο δείκτης φορτίου, διάμετρο ζάντας, και το πλάτος των ελαστικών, βρίσκονται στο πλευρικό τοίχωμα του ελαστικού.

Βάθος του πέλματος για την ασφάλεια

Στην ιδανική περίπτωση, τα καλοκαιρινά ελαστικά θα πρέπει να έχουν βάθος πέλματος 4 mm, συμπεριλαμβανομένης της ανάληψης πρόσφυσης σε υγρό οδόστρωμα το καλοκαίρι. Παρόλο που ο νόμος ορίζει τουλάχιστον 1,6 mm, ωστόσο, η αστυνομία συνέστησε ελάχιστο βάθος πέλματος να είναι 2,5 mm, με φαρδιά ελαστικά ακόμα και 3 mm. Ένα πολύ χαμηλό πέλμα αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο της υδρολίσθησης.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% για διανομές εντός Ελλάδας

*Δωρεάν Αποστολή για τις αγορές δύο ελαστικών και άνω (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
**(Δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά οι πλήρεις τροχοί).