Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Ελαστικά για ελαφρύ φορτηγό - LKW Ελαστικά

Ελαφρά ελαστικά φορτηγού -Lkw ελαστικά (LLKW)

Μεταχειρισμένα ελαστικά ελαφρών φορτηγών, ιδίως για τα φορτηγά που επιτρέπουν υψηλές ταχύτητες. Τα ελαστικά ελαφρών φορτηγών χρησιμοποιούνται ιδίως για τα φορτηγά που επιτρέπουν και υψηλές ταχύτητες.

Ελαφρά ελαστικά φορτηγού Lkw για ένα άνετο και γρήγορο αυτοκίνητο

Τα μοντέρνα φορτηγά χρησιμοποιούνται τόσο για φορτία, όπως και για τη μεταφορά των επιβατών. Υποστηρίζει της απαιτήσεις με αποτέλεσμα να έχουνε αντίκτυπο σχετικά με τις απαιτήσεις για τα ελαστικά. Ελαφρά ελαστικά φορτηγο κατέχουν επίσης υψηλότερες ταχύτητες χωρίς προβλήματα, προσφέρουν καλή απόκριση του τιμονιού και να καταστεί έτσι δυνατή σπορ στυλ οδήγησης. Για το σκοπό αυτό, ο θόρυβος των ελαστικών είναι πολύ χαμηλό και συγκρίνουν με ελαστικά αυτοκινήτου.

Ελαφρά - LKW Ελαστικά για τα βαριά φορτία

Τα ελαφρά ελαστικά φορτηγού εκτίθενται σε πολύ υψηλότερα φορτία από τα ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων. Για το λόγο αυτό, η βάση περιλαμβάνει ένα πολλαπλών ενισχυμένο σκελετό. Ετσι, τα ελαστικά επιτρέπουν υψηλότερο συνολικό βάρος,οποίο ικανοποιεί τις απαιτήσεις ισοδύναμη της σύγχρονά φορτηγά. Χάρη στο προφίλ τους και την ειδική σύνθεση της γόμας και οδηγική συμπεριφορά τα ελαφρά ελαστικά φορτηγού συγκρίνουμε με τα ελαστικά των αυτοκινήτων.

Οικονομία και διάρκεια ζωής

Ένα άλλο πλεονέκτημα καλή τον ελαστικών φορτηγών και λεωφορείων είναι η χαμηλή αντίσταση κύλισης, η οποία εξασφαλίζει μειωμένη φθορά και μεγάλη χιλιομετρική απόδοση. Αυτό κάνει τα ελαφρά ελαστικά φορτηγών ιδιαίτερα οικονομικά, που παίζει σήμερα σημαντικό ρόλο σε οχήματα της εταιρείας. Τα ελαστικά προσφέρουν κατά τη διάρκεια ζωής μιας συνεπούς ποιότητας, και πείσουν με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)
^