Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

211-1983794211-1983794

X
Χρειάζεστε βοήθεια;

Εδώ σας καθοδηγούμε
βήμα προς
βήμα για να
επιλέξτε τα κατάλληλα ελαστικά
για το όχημά σας.

Αναζήτηση ελαστικών
Πλάτος
Ύψος
Διάμετρος
Reifen Finden
Διαβάστε τις τιμές του συγκεκριμένου ελαστικού 

Στοιχεία Οχήματος
Μάρκα:
σειρά:
Year of manufacture / type:
Series / Version:

Zip Code

or

City

Ελαστικά παντός καιρού

Τα ελαστικά παντός καιρού προσφέρουν μια ισορροπία δυνατοτήτων στο αυτοκίνητό σας, παρέχοντας μια άκρως ικανοποιητική απόδοση σε υγρές και ξηρές συνθήκες, καθώς επίσης και πρόσφυση στην περίπτωση των χιονοπτώσεων. Τα συγκεκριμένα ελαστικά είναι κατασκευασμένα για περιοχές με ήπιους χειμώνες, με ελάχιστες και αραιές περιπτώσεις χιονοπτώσεων, όπου η κατάλληλη διατομή τους μπορεί να προσφέρει μια εξίσου αποτελεσματική λύση πέραν της χρήσης των χειμερινών ελαστικών. Επιπλέον, η χρήση των ελαστικών παντός καιρού, μπορεί να γλυτώσει έναν οδηγό από τη διαδικασία αντικατάστασης ελαστικών, η οποία πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο.

Κατάλληλα για όλες τις καιρικές συνθήκες

Τα ελαστικά παντός καιρού διαθέτουν μοτίβα πέλματος και ενώσεις καουτσούκ που τα καθιστούν κατάλληλα για χρήση σε υγρές συνθήκες και σε ένα ευρύ φάσμα θερμών και κρύων θερμοκρασιών. Τα ελαστικά είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν στο ελαφρύ χιόνι, πράγμα που σημαίνει ότι οι οδηγοί μπορούν να τα χρησιμοποιούν όλο το χρόνο και σε όλες τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Το υλικό που χρησιμοποιείται στα ελαστικά παντός καιρού έχει σχεδιαστεί για να τα μετατρέψει σε εύκαμπτα και ευλύγιστα προϊόντα, ακόμη και σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται γύρω από το μηδέν.

Λειτουργίες και πλεονεκτήματα των ελαστικών παντός καιρού

Το μοναδικό χαρακτηριστικό των ελαστικών παντός καιρού, είναι η ειδική σύνθεση της γόμας του. Κατασκευασμένα για τον μέσο οδηγό, τα συγκεκριμένα ελαστικά παρουσιάζουν μέτριο βάθος πέλματος και λαστιχένιες ενώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια από τα αντίστοιχα θερινά ελαστικά, τα οποία παρουσιάζουν μικρότερο βάθος. Τα ελαστικά παντός καιρού προσφέρονται σε πολλούς τύπους και μοντέλα αυτοκινήτων, διαφορετικών μεγεθών και χωρητικότητας. Τείνουν να παρέχουν άνεση στη διαδικασία οδήγησης, στο χειρισμό του οχήματος και άλλα χαρακτηριστικά απόδοσης κατάλληλα για τους περισσότερους οδηγούς εκεί έξω.

Συνδυασμός χειρισμού και ασφάλειας

Σε γενικές γραμμές, τα ελαστικά παντός καιρού παρέχουν πολλά οφέλη για την πλειοψηφία των αγοραστών τους. Η ικανοποιητική πρόσφυση των ελαστικών σε βρεγμένες επιφάνειες λόγω σύνθετων μοτίβων πέλματος, καταφέρνουν να απομακρύνουν το συσσωρευμένο νερό που βρίσκεται στο κάτω μέρος του ελαστικού. Ένα ακόμη όφελος των ελαστικών αυτών, είναι και η μεγάλη διάρκεια ζωής τους, η οποία προσφέρει ασφαλείς και χρόνιες μετακινήσεις των επιβατών του οχήματος, χωρίς σημαντικές φθορές του πέλματος. Τέλος, η αποτελεσματική τους χρήση και ο χειρισμός τους, είναι αποδεδειγμένος σε χαμηλές αλλά και υψηλές θερμοκρασίες που φτάνουν ως τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Βασιστείτε στην αποδεδειγμένη ποιότητα

Τα ελαστικά παντός καιρού πριν γίνουν “ένα” με το όχημά σας, ελέγχονται διεξοδικά από ειδικούς επιστήμονες και τεχνικούς του χώρου. Υποβάλλονται σε διάφορα τεστ ποιότητας και αξιοπιστίας, παίρνοντας M + S σύμβολο, το οποίο αποτελεί ένδειξη πως τα συγκεκριμένα προϊόντα παρουσιάζουν σημαντική αντίσταση απέναντι στη λάσπη και το χιόνι. Στα ελαστικά που παρουσιάζουν εξαιρετική πρόσφυση σε χειμερινές συνθήκες, τους απονέμεται και το σύμβολο της νιφάδας του χιονιού.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% για διανομές εντός Ελλάδας