Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση
X
Χρειάζεσαι βοήθεια;

Εδώ σας καθοδηγούμε
βήμα προς
βήμα για να
επιλέζεστε τα σωστά ελαστικά

Αναζήτηση ελαστικών
Πλάτος
Ύψος
Διάμετρος
Reifen Finden

Στοιχεία Οχήματος
Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Zip Code

or

City

Είναι εύκολο να αγοράσεις ελαστικά από εμάςΕλαστικά όλων τον εποχών

Ελαστικά όλων τον εποχών είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για περιοχές με ήπιους χειμώνες. Προβλέπεται λίγο χιόνι, τα ελαστικά όλων τον εποχών με την κατάλληλη διατομή των ελαστικών και ο δείκτης ταχύτητας είναι μια καλή εναλλακτική λύση για χειμερινά ελαστικά. Επιπλέον, ο οδηγός είναι σε θέση να σώσει τις δύο φορές την αλλαγή ελαστικών το χρόνο.

Κατάλληλο για όλες τις καιρικές συνθήκες

Ελαστικά όλων τον εποχών επίσης, γνωστά και ως παντός καιρού προσφέρουν μια συμβιβαστική λύση μεταξύ στα καλοκαιρινά ελαστικά και χειμερινά ελαστικά . Τα ελαστικά είναι κατάλληλα για χρήση με θερμοκρασίες από 40 βαθμούς το καλοκαίρι και 20 βαθμούς το χειμώνα.

Λειτουργία και πλεονεκτήματα για τα ελαστικά όλων τον εποχών

Το μοναδικό χαρακτηριστικό του ελαστικών για κάθε εποχή είναι η ειδική σύνθεση της γόμας. Τα ελαστικά όλων τον εποχών παρέχουν μια χαμηλή αντίσταση κύλισης και μια βελτιστοποιημένη πρόσφυση σε δύσκολες συνθήκες.Για να ανταποκριθεί σε αυτές τις υψηλές προσδοκίες, οι περισσότεροι κατασκευαστές χωρίζουν το προφίλ των ελαστικών για κάθε εποχή σε δύο μέρη. Έτσι, μόνο τα μισά ελαστικά, των αντίστοιχων ποιότητες είναι διαθέσιμες. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι τα ελαστικά όλων τον εποχών είναι λιγότερο ασφαλή. Ειδικά στις μεταβατικές περίοδοι τα ελαστικά όλων τον εποχών προσφέρουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά χειρισμού. Σε πολλές περιπτώσεις, τα ελαστικά όλων τον εποχών, όσον αφορά τις ιδιότητές τους, όπως η πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα, συμβαδίζουν ακόμη και με χειμερινά ελαστικά.

Συνδυασμός της ασφάλειας και χειρισμός

Το όλων τον εποχών ελαστικά προσφέρουν καλή πρόσφυση στο χιόνι, και είναι εξοπλισμένα με ειδικές λεπίδες. Ελαστικά όλων τον εποχών επίσης, χαρακτηρίζεται από το γεγονός με χαμηλά επίπεδα θορύβου ακόμη και σε στεγνό οδόστρωμα. Αυτό εξασφαλίζει μεγαλύτερη οδηγική άνεση και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

Βασιστείτε στην αποδεδειγμένη ποιότητα

Επιπλέον, τα ελαστικά για όλες τις εποχές ελέγχονται διεξοδικά. Η δοκιμασίες τον ελαστικών για κάθε εποχή έχουν αποδείξει ότι το M + S σύμβολο, το οποίο σημαίνει ότι ελέγχθηκαν για τη λάσπη και το χιόνι. Ελαστικά όλων τον εποχών προσφέρουν μια καλή πρόσφυση σε χειμερινές συνθήκες, απονέμεται επιπλέον το σύμβολο της νιφάδας χιονιού.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% για διανομές εντός Ελλάδας

*Δωρεάν Αποστολή για τις αγορές δύο ελαστικών και άνω (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
**(Δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά οι πλήρεις τροχοί).