Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Runflat- ελαστικά

Δεδομένου ότι τα run-flat ελαστικά αναγνωρίζονται από τα λεγόμενα run-flat ιδιότητες. Αυτό επέτρεπε επίσης σε μια πλήρη απώλεια της πίεσης αέρας ή ασφαλή χειρισμό του οχήματος. Ανάλογα με το επιλεγμένο μοντέλο μπορεί να προσωποποιηθεί, με run-flat ελαστικά αν τρυπούσαν κάνουν περίπου 100 χιλιόμετρα, σε αυτή την περίπτωση τα ελαστικά μπορούν να συνεχίζουν ακόμη και με ταχύτητα περίπου 80 χλμ/ώρα. Έτσι, οι οδηγούς αποφεύγουν μεγαλύτερη αναμονή σε μια οδική βοήθεια, επειδή μπορούν να φτάσουν το πλησιέστερο συνεργείο μπορεί να προσεγγιστεί σε κάθε περίπτωση.

Κατασκευή των ελαστικά run-flat

Για να ενεργοποιήσετε τη μονάδα δίσκου από μια αποτυχία των ελαστικών, τα ελαστικά run-flat είναι εξοπλισμένα με ενισχυμένα πλευρικά τοιχώματα. Αυτά εμποδίζουν το ελαστικό να πηγαίνει εάν έχει αποκοπή η σε μια ξαφνική απώλεια αέρα ή ακόμα και να σκάσουν. Ένα άλλο αντικείμενο της ενισχυμένα πλευρικά τοιχώματα είναι η μετάδοση του συστήματος διεύθυνσης, οδήγησης και δυναμική φρενάρισμα. Τα ελαστικά run-flat, επίσης, τοποθετημένα σε ειδικές ζάντες εμποδίζουν το κατεστραμμένο ελαστικό να πηδήξει.

Οπτικό σήμα όταν το ελαστικό έχει υποστεί βλάβη

Για να σηματοδοτήσει τον οδηγό ότι η φθορά των ελαστικών είναι παρούσα, run-flat ελαστικά έχουν ένα χαρακτηριστικό δείκτη, για βλάβη των ελαστικών. Αυτό δείχνει ένα οπτικό σήμα στο πιλοτήριο να φαίνεται η ζημιά στο ελαστικό. Run-flat ελαστικά παρέχουν, μεταξύ άλλων το πλεονέκτημα, που ρεζέρβα δεν είναι πλέον απαραίτητη. Η σχετική μείωση του βάρους επιτρέπουν τα run-flat ελαστικά να μειώνεται έτσι η κατανάλωση καυσίμου.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)