Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

211-1983794211-1983794

Όροι πληρωμής και αποστολής - Αναζητήσεις ελαστικών - elastika-online.gr

Προσφορές αποστολής και πληρωμής από τα elastika-online.grwww.elastika-online.gr είναι η διαδικτυακή υπηρεσία που παρέχεται από την Delticom OE SRL, Timisoara, Ρουμανία.

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

Εάν επιθυμείτε την αποστολή των ελαστικών στο εξωτερικό παρακαλούμε επισκεφθείτε την κεντρική μας ιστοσελίδα www.delti.com

Τρόποι αποστολής:

Σας διευκολύνουμε την ζωή σας και σας αποστέλλουμε τα προϊόντα σας όπου εσείς επιθυμείτε. Η διάρκεια παράδοσης εντός Ελλάδας είναι περίπου 10 - 12 εργάσιμες ημέρες.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 3 εναλλακτικών τρόπων αποστολής:
 • Σας αποστέλλουμε τα προϊόντα σας στο σπίτι. Στέλνουμε τα προϊόντα στην διεύθυνση η οποία είναι και η διεύθυνση του τιμολογίου σας.
 • Σας αποστέλλουμε προϊόντα σε ένα κοντινό σας συνεργείο τοποθέτησης ελαστικών. Για αυτήν την επιλογή παρακαλούμε επιλέξτε την πρόταση "Αποστείλετε παρακαλώ τα προϊόντα μου σε ένα συνεταιρικό σας συνεργείο" στο 2 βήμα της διαδικασίας της παραγγελίας σας και στο 3 βήμα της διαδικασίας επιλέξτε το κοντινότερο για εσάς συνεργείο. Θα ενημερώσουμε εμείς το συνεργείο και θα αποστείλουμε τα προϊόντα σας εκεί.
 • Σας αποστέλλουμε τα προϊόντα σας σε μια διεύθυνση της επιλογής σας. Δηλώστε την διεύθυνση αποστολής και σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι το δέμα σας, δηλώστε παρακαλώ το όνομα του ατόμου που θα το παραλάβει για λογαρισμό σας..

Οι τιμές μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ και έξοδα αποστολής στην Ελλάδα.(με εξαίρεση τα νησιά)

Έχετε απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αποστολής μας; Παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email στην διεύθυνση: elastika-online@delti.com.

Σε περίπτωση που παραγγείλετε μονάχα ένα ελαστικό θα επιβαρυνθείτε με το ποσό των 20 ευρώ. Τα ελαστικά για μοτοσικλέτες αποστέλλονται χωρίς έξοδα μεταφορικών και για ένα μόνο ελαστικό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: για αποστολές σε νησιά θα επιβαρυνθείτε με το ποσό των 8.50 ευρώ ανά ελαστικό.

Τρόποι πληρωμής

Προσέχουμε να προσφέρουμε τις πιο οικονομικές τιμές στην Ελλάδα. Μόνο εάν πληρώνονται τα προϊόντα μπορούμε να το διατηρήσουμε αυτό. Μπορείτε να επιλέξετε με ποιόν τρόπο θέλετε να πλήρωσετε:
 • Μέσω πιστωτικής κάρτας πληρώνετε άνετα. Δεχόμαστε Visa, Eurocard, American Express και Diners.

 •  Μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Στέλνετε το ποσό μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού στον λογαρισμό που θα βρείτε στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Μετά την εισαγωγή των χρημάτων στον λογαριασμό μας θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας.
  Μπορείτε να μας καταθέσετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στον παρακάτω λογαριασμό μας:
  Όνομα τράπεζας: Piraeus Bank Athens
  Ιδιοκτήτης λογαριασμού: Delticom OE SRL
  IBAN: GR7901727940005794106047698
  Swift/BIC: PIRBGRAA
  Καταχώρηση Εμπορικού Επιμελητηρίου : J35/1428/2004
  Α.Φ.Μ: 997278703

 •  Πληρώστε απλά και με ασφάλεια μέσω Pay Pal προς paypal_eur@delti.com

 • Πληρωμή με κρυπτονομίσματα - Πληρωμή με ένα από τα ακόλουθα νομίσματα Bitcoin, Bitcoin Cash, ApeCoin, Euro Coin, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, Shiba Inu, Wrapped Bitcoin, XRP μέσω Bitpay - Χρειάζεσαι ένα Προσωπικό Εικονικό Πορτοφόλι σε εφαρμογή για κινητό ή υπολογιστή. Η πληρωμή πραγματοποιείται με την εισαγωγή διεύθυνσης και ποσού πληρωμής.

 •  Πληρωμή μέσω Viva Wallet.

 • Με Αντικαταβολή - Πληρώνετε αντικαταβολή μετρητοίς κατά την παραλαβή από τις ταχυμεταφορές (courier).

 • Revolut -

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τους τρόπoυς πληρωμής, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email μας: elastika-online@delti.com. 

Η διεύθυνσή μας:

Delticom OE SRL
Str. Anca Popa, Nr.3, Ap.P,
300318 Timisoara Ρουμανία
Αριθμός μητρώου: J35/1428/2004
Αριθμός ΦΠΑ: EL997278703


Τηλέφωνο: 211-198-3794

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (Δευ-Παρ. 07:00-21:00)

Παρακαλούμε μην επιστρέφετε ελαστικά στην παραπάνω διεύθυνση. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ελαστικά σε αυτή τη διεύθυνση. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail στο elastika-online@delti.com για να κανονίσουμε εμείς την επιστροφή των ελαστικών.