Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Ελαστικά αγώνων

Ελαστικά αγώνων

Πολλοί οδηγοί αυτοκινήτων προτιμούν ένα στυλ οδήγησης πιό σπορ – αυτό μπορεί να γίνει καλύτερα στο Motorsport. Τα κανονικά ελαστικά φτάνουν γρήγορα στα όρια σε τέτοιες περιπτώσεις. Αντίθετα, τα ειδικά αγωνιστικά ελαστικά είανι σχεδιασμένα για ταχείς γύρους στην πίστα. Τα εν λόγω επηρεάζουν σημαντικά τη οδική συμπεριφορά του οχήματος, αλλά δεν έχουν εγκριθεί για δημόσιους δρόμους. Τα περισσότερα αγωνιστικά ελαστικά έχουν ένα χαμηλό βάθος του προφίλ ή δεν έχουν καθόλου προφίλ και έχουν τέτοιο μέγεθος ώστε να μην συμπίπτουν με τις διαστάσεις που καθορίζονται στα έγγραφα του οχήματος.Τα ελαστικά αγώνων εγκεκριμένα για δημόσους δρόμους, από τους πασίγνωστους κατασκευαστές ελαστικών, μπορείτε να τα βρείτε στο elastika-online.gr. Αυτά είανι κατάλληλα και για χρήση σε υγρό οδόστρωμα αν και σε βροχή παρέχει μια λιγότερο καλή απόδοση από ό, τι κανονικά ελαστικά - ως εκ τούτου, κυκλοφορείτε προσεκτικά!

Ακραίες εφαρμογές των ελαστικών

Το μείγμα εξαρτημάτων από καουτσούκ των αγωνιστικών αγώνων είναι ειδικά σχεδιασμένο, για να αντιμετωπίσουν ειδικές συνθήκες. 'Ετσι, το κράτημα στην άσφαλτο θα πρέπει να είναι βέλτιστο, ώστε να πραγματοποιηθεί το αποτέλεσμα της “ ένωσης” με την άσφαλτο. Το μυστικό μερικών κατασκευαστών όπως Michelin και Dunlop είναι ότι αυτές οι εφαρμογές να μην μειώσουν σημαντικά τη διάρκεια ζωής του ελαστικού. Τα ελαστικά αγώνων πρότης κατηγορίας το καταφέρουν. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εν λόγω ελαστικά, μπορείτε να βρείτε εδώ, επισκεπτόντας την ιστοσελίδα μας elastika-online.gr.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)