Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Off-Road-/4x4 SUV ελαστικά

Ελαστικά Off-Road/4x4 SUV είναι τα καλύτερα ελαστικά για τζιπ και τα SUV. Είτε πρόκειται για ένα θερινό ελαστικό, χειμερινό ελαστικό ή ένα καθαρό ελαστικό δρόμου για σκληρή χρήση off-road: τα ελαστικά Off-Road-/4x4 SUV προσφέρει για κάθε απαίτηση τη βέλτιστη οδηγική άνεση και ασφάλεια.

Καταλληλότερο για σπορ οδήγησης

Οι Off-Road-/4x4 SUV ελαστικά έχουν σχεδιασθεί κυρίως για χρήση στο δρόμο. Έτσι, αυτά τα ελαστικά είναι κατάλληλα για υψηλές ταχύτητες. Ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα της off-road / SUV 4x4 ελαστικό είναι ότι έχει ένα υψηλού επιπέδου οδηγική σταθερότητας στις στροφές και κατά τη διάρκεια της σπορ οδήγησης επιτρέπει το βέλτιστο έλεγχο του οχήματος.

Ειδικά χαρακτηριστικά των off-road / SUV 4x4 ελαστικά

Για την αύξηση της κρούσεων έχει δύο-τρία στρώσεων ειδικά σφάγια και την ειδική προστασία στο πλευρικό τοίχωμα του ελαστικού για την προστασία από τραυματισμούς. Παρέχει ενισχυμένη πτερύγια και μια βελτιστοποιημένη σχεδίαση πέλματος και βέλτιστη πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα. Επίσης κρατώντας εντός ορίων το θόρυβος κύλισης υπό ξηρές συνθήκες , τόσο το off-road ελαστικό / ελαστικών SUV 4x4 ενώ παρέχουν μία άνετη οδήγηση.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)