Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

211-1983794211-1983794

Αναζητήστε τις ατσάλινες ζάντες ανάλογα με το αυτοκίνητό σας

Για τους οδηγούς που αναζητούν μια οικονομικότερη και πιο ανθεκτική εναλλακτική λύση, οι ατσάλινες ζάντες είναι αυτό που ψάχνουν. Οι ατσάλινες ζάντες είναι σημαντικά πιο ανθεκτικές από τις αντίστοιχες ζάντες αλουμινίου, καθιστώντας τες ως την ιδανική επιλογή για τα οχήματα με πιο ισχυρή ιπποδύναμη. .

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε όλες τις ατσάλινες ζάντες, κατασκευασμένες ως σετ σε μια μεγάλη γκάμα ελαστικών κάθε είδους, ειδικά προσαρμοσμένες σε κάθε τύπο οχήματος. SUV και off-road οχήματα, μικρά φορτηγά και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, μπορούν σήμερα να αποκτήσουν πλήρως ισορροπημένους και μονταρισμένους τροχούς, που θα ταιριάξουν απόλυτα στις ανάγκες τους αυτοκινήτου σας.

Πρέπει να γνωρίζετε πως όλα τα αυτοκίνητα που έχουν εγκριθεί για χρήση εντός της ΕΕ μετά την 1η Νοεμβρίου του 2014, είναι υποχρεωμένα να είναι εξοπλισμένα με συστήματα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών τους (TPMS). Εάν το αυτοκίνητό σας έχει ήδη εγκατεστημένο ένα σύστημα TPMS, μπορείτε να προβείτε εύκολα σε μια αγορά ελαστικών τοποθετημένων πάνω σε ατσάλινες ζάντες με προεγκατεστημένο αισθητήρα από εμάς, ειδικά για το αυτοκίνητό σας και απόλυτα συμβατό με το ήδη υπάρχον σύστημα.

Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
Year of manufacture / type:
Series / Version: