Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Avon χειμερινά ελαστικά

Ο κατασκευαστής ελαστικών Avon , περιλαμβάνει επίσης τα χειμερινά ελαστικά με καλή σχέση ποιότητας-τιμής, είναι παρουσία στην αγορά κατασκευής ελαστικών που αρχίζουν με 1904. Από το 1997 η εταιρεία Avon Ελαστικά εξαγοράστηκε από την Αμερικάνικη εταιρία Cooper Ελαστικά Rubber Company, αλλά συνεχίζουν την παραγωγή πριμοδότηση ποιότητας ελαστικών.

Υψηλής ποιότητας χειμερινά ελαστικά Avon

Avon χειμερινά ελαστικά Avon συνιστώνται λόγω του κυλιόμενου τους σταθερότητα, αντίσταση στην υδρολίσθηση και τον χειρισμό σε βρεγμένους ή χιονισμένους δρόμους κατά τη διάρκεια της ψυχρής περιόδου. Το μείγμα γόμας που χρησιμοποιείται για την Avon χειμερινά ελαστικά τους επιτρέπει να διατηρούν τις ιδιότητές τους σε θερμοκρασίες κάτω των 7 βαθμούς Κελσίου, παρέχοντας έτσι καλύτερη πρόσφυση στο κρύο σε οποιαδήποτε επιφάνεια κύλισης. Τα μοτίβα εγκάρσια και διαμήκη πέλματος, είναι μεγαλύτερες από εκείνες για θερινά ελαστικά , επιτρέποντας έτσι την ταχύτερη αποστράγγιση του νερού, την λάσπη και το χιόνι.
Λόγω της κατασκευής και της σύνθεσής τους, τα χειμερινά ελαστικά είναι πιο ακριβά από τα θερινά ελαστικά, αλλά πολύ φθηνότερα από ό, τι όλων των εποχών ελαστικά, καθώς οι τελευταίοι είναι απλά μια εναλλακτική λύση για τα χειμερινά ελαστικά.

Οι κορυφαίες επιδόσεις της Avon κρύου καιρού ελαστικά, όπωςIce Touring ST ήCR85 Συνιστούμε τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια στο κρύο σεζόν. Στο elastika-online.gr μπορείτε να βρείτε το Ice Touring και Ice Touring ST προφίλ για επιβατικά αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές στο διαδίκτυο. Για το Offroad 4x4κατηγορία, σας προτείνουμε το Ranger Ice προφίλ και για τα επαγγελματικά οχήματα, η τοAvon Vanmasterμοντέλο.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)

© 1999-2019 elastika-online.gr Μία προσφορά της Delticom OE