Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Avon θερινά ελαστικά

Avon είναι στην αγορά κατασκευαστές ελαστικών από το 1904. Το 1997 η Avon Ελαστικά Corporation έχει αποκτηθεί από την Αμερικάνικη εταιρεία Cooper Ελαστικά Rubber Company. Avon θερινά ελαστικά ανήκουν στην “πριμοδότης” κατηγορία των ελαστικών όταν πρόκειται για την ασφάλεια και την άνεση.

Avon θερινά ελαστικά τέλεια επιλογή

Μέρος της θερινά ελαστικά σειρά, Avon προσφέρει πολλά μοντέλα,Avon ZV5 - πριμοδότης ελαστικό με άριστη απόδοση σε όλες τις καιρικές συνθήκες - καιAvon ZV3 - πριμοδότης ελαστικό με ασύμμετρο σχέδιο αφιερωμένο στη συμπαγή αυτοκίνητα. Avon παράγει επίσης τα ελαστικά για σπορ αυτοκίνητα,ZZ5 και ZZ3 αφιερωμένο στην ταχύτητα τους λάτρεις που θέλουν αυξημένη ασφάλεια κατά τη διάρκεια αγώνων. Προφίλ Avon ZZ5 ελέγχθηκε στο Nurburgring αγώνες κυκλωμάτων και σε άλλες δοκιμές απόδοσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία.

Οι ειδικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην επιλογή του σωστού θερινών ελαστικών Avon για το όχημά σας. Παραγγείλετε τώρα απευθείας σύνδεση από elastika-online.gr.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)