Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Θερινά ελαστικά Bridgestone

Θερινά ελαστικά Bridgestone για μια ένα ασφαλέ

Η Ιαπωνική εταιρεία Bridgestone είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ελαστικών στον κόσμο, η οποία προμηθεύει ελαστικά για πολλά χρόνια για τις κορυφαίες ομάδες στη Formula 1. Οι σκληρές δοκιμές τις οποίες αντιμετωπίζουν τα ελαστικά και η συνεχής ανάπτυξη, βρίσκονται και σε ελαστικά που χρησιμοποιούνται στην καθημερινή κυκλοφορία. Στην ανάπτυξη των θερινών ελαστικών Bridgestone δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα της ασφάλειας, συνδυάζοντας έτσι την άνεση και την ευελιξία με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας. Επιπλέον, τα θερινά ελαστικά της Bridgestone εξασφαλίζουν μια ήσυχη και άνετη οδήγηση όσο στο στεγνό, τόσο και στο βρεγμένο οδόστρωμα. Τα θερινά ελαστικά Bridgestone προσφέρουν προσφέρει ευελιξία, κράτημα και βέλτιστη πρόσφυση και αντίσταση στην υδρολίσθηση.

Ta θερινά ελαστικά της Bridgestone σε ηγετικές θέσεις στις δοκιμές

Τα θερινά ελαστικά Bridgestone πείσουν και πάλι φέτος με άριστα αποτελέσματα στις δοκιμές από τα πιο σημαντικά περιοδικά. Έτσι, το 2012, ο βαθμός ""πολύ καλό"" προσφέρθηκε στα θερινά ελαστικά Bridgestone Turanza T001 από το γερμανικό περιοδικό ""Autozeitung"". Με τον ισορροπημένο συνδυασμό της ασφάλειας, την ανθεκτικότητα και την άνεση αυτά τα θερινά ελαστικά είναι οι εκπρόσωποι της επιχείρησης Bridgestone στον τομέα των ελαστικών τουρισμού. Ακόμη και στο μεγάλο τεστ ADAC για καλοκαιρινά ελαστικά (2012) έχει λάβει εξαιρετικά αποτελέσματα. Κορυφαίοι βαθμοί και συστάσεις ήρθαν και από την Ελβετική Περιηγητική Λέσχη (TCS) και από το Club Αγώνων και Τουρισμού Αυστρίας(ÖAMTC).

Τελευταία λέξη της τεχνολογίας από την Bridgestone

Tα θερινά ελαστικά Bridgestone συνεχώς αναπτύσσονται και δοκιμάζονται, και η τεχνολογία είναι πάντα αιχμή. Το καλύτερο παράδειγμα είναι η τεχνολογία COOLING FIN η οποία αναπτύχθηκε από την Bridgestone, με την οποία βελτιώθηκαν σημαντικά τα χαρακτηριστικά των ελαστικών σε ακραίες καταστάσεις. Τα ελαστικά μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν χωρίς προβλήματα σε μια περιορισμένη απόσταση σε μέτρια ταχύτητα, ακόμα και σε καταστάσεις απότομης πτώσης της πίεσης των ελαστικών.

Οι κατασκευαστές επιλέγουν Bridgestone

Η ποιότητα και η απόδοση των θερινών ελαστικών Bridgestone εξασφάλισε στην εταιρεία μια κορυφαία θέση μεταξύ των προμηθευτών ελαστικών. Μεγάλα ονόματα όπως η BMW, Citroen και Mercedes χρησιμοποιούνται ως αρχικό εξοπλισμό για τα μοντέλα τους, μεταξύ άλλων, καλοκαιρινά ελάστικά από την Bridgestone. Από αυτή την άποψη η Bridgestone καλύπτει όλο το τμήμα ελαστικών με τα μοντέλα για αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσικλέτες, 4Χ4, SUV και προσφέρει ελαστικά και σπορ αυτοκινήτων.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)