Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Το κατάλληλο ελαστικό για Citroen

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Ιστορίας τις μάρκας Citroen ξεκίνησε το 1919, όταν το πρώτο μοντέλο του Citroen είδος A αναχώρησε από τη γραμμή παραγωγής. Επί του παρόντος, Citroen είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Το φάσμα παραγωγής οχημάτων είναι διαθέσιμο στη μικρομεσαία κατηγορία μέχρι για την πολυτέλεια και μικρά φορτηγά.. Εξίσου μεγάλη είναι και γκάμα των ελαστικών για Citroen. Δημοφιλείς μοντέλα είναι

  • Citroën C1
  • Citroën C3
  • Citroën C4
  • Citroën C4 Picasso
  • Citroën C5
  • Citroën C6
  • Citroën C8

Τα περισσότερα μοντέλα είναι εξοπλισμένα άμεσα με ελαστικά Michelin. Μία έκδοση του μοντέλου C3 είναι εξοπλισμένα με ελαστικά Bridgestone. Κατά την επιλογή των ελαστικών για Citroen μπορείτε να αναζητήσετε και τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών ελαστικών.

Η διαστάσεις των ελαστικών είναι ανάλογα με το μοντέλο και τις επιδόσεις που προσφέρουν. Στον τομέα των συμπαγών αυτοκινήτων, η προσφορά είναι σχετικά μικρή. Συνεπώς, για τα μοντέλα Citroen C2 με κινητήρα από 1.1 l, επιτρέπονται τα ελαστικά με μεγέθους 175/65 R14, και για το μοντέλο Citroen C3 μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος 185/65 R15, 195/55 R16 ή 205/45 R17. Και για το μοντέλο Citroen C8 επιτρέπονται τα ελαστικά σε διάφορα μεγέθη με ένα πλάτος μέχρι 215 mm. Μπορείτε να βρείτε τις ακριβείς διαστάσεις που επιτρέπονται στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματος ή το δελτίο ταυτότητας του.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)