Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Πρώτη κατηγορία με premium όλων τον εποχών ελαστικά Continental

Continental είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο. Η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας, υψηλής απόδοσης προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες, και αυτά είναι σταθερά ανταγωνιστική σε δοκιμές, κερδίζοντας ταξινομήσεις που είναι σχεδόν πάντα πολύ ανώτερες από αυτές των ανταγωνιστών πιο. Το σήμα κατατεθέν της Continental αντιπροσωπεύεται από καινοτόμα προϊόντα, χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία - μυρμήγκι αυτό ισχύει για τα ελαστικά για όλες τις εποχές του, καθώς και. Το Vanco Four Season 2 εκπληρώνει τις προσδοκίες ότι το όνομά της ενθουσιάζει - αυτό το όλων των εποχών ελαστικό είναι πραγματικά ένα καθαρόαιμο Continental, κατάλληλο για όλες τις κλιματολογικές συνθήκες. Οι πολυάριθμες μπλοκ πέλματος μεγιστοποίηση της πρόσφυσης στο χιόνι, καθώς συμπλέκονται αποτελεσματικά με την υποκείμενη επιφάνεια επαφής. Το προφίλ του σχεδιασμού χορηγεί επίσης τα ελαστικά επαρκή αποθέματα πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα, όπου οι πλατιές αυλακώσεις βροχή και συνδέονται μοτίβο άκυρη εξασφαλιστεί η αποτελεσματική απομάκρυνση του νερού κατά την εγκάρσια και διαμήκη επίπεδα. Αυτό οδηγεί ταυτόχρονα σε μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος στη βροχή - και, φυσικά, υπό οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες, όλο το χρόνο

Μέγιστη ασφάλεια, έρχονται βροχή ή η λάμψη

Αυτό το όλων των εποχών ελαστικό παρουσιάζει τις δυνάμεις της, όχι μόνο σε κακές καιρικές συνθήκες - σε στεγνούς δρόμους, καθώς και , μπορεί να εξακολουθούν να παρουσιάζουν καλύτερα τις δυνατότητές του. Ο σχεδιασμός των ωτίων πέλματος υπολογιστή βελτιστοποιηθεί. Ως αποτέλεσμα, ο χειρισμός είναι εξαιρετικό - είτε σε ευθεία οδό, σε υψηλές ταχύτητες, ή σε κλειστές στροφές. Ελαστικά Continental όλες τις εποχές παρέχουν μέγιστο έλεγχο σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Επειδή η Vanco 2 Four Season όλων των εποχών ελαστικό χρησιμοποιεί ένα μείγμα γόμας πέλματος ιδιαίτερα ανθεκτικό, ενισχυμένο με ένα μπαρ θαμνώνες, είναι προϊόν μακράς διαρκείας, εξασφαλίζοντας υψηλή αντοχή στη φθορά. Έτσι δεν είναι μόνο οικονομικά προσιτή να αγοράσει, αλλά εγκυμονεί και τα καθήκοντά του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα - το επόμενο επενδύσεις σε νέα ελαστικά μπορεί να περιμένουν. Και όταν χρειάζεται τελικά να αποσυρθεί, θα βρείτε ακόμα άριστα ελαστικά για όλες τις εποχές από εταιρεία Continental σε χαμηλές τιμές στο elastika-online.gr σε απευθείας σύνδεση κατάστημα. Απλά επιλέξτε ένα μέγεθος ελαστικού και εξοικονομήσετε χρήματα.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)

© 1999-2019 elastika-online.gr Μία προσφορά της Delticom OE