Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Ελαστικά για Ferrari

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Τα μοντέλα Ferrari είναι μερικά από τα πιό εντυπωσιακά αυτοκίνητα του κόσμου. O κατασκευαστής Ferrari συνεργάζεται στενά με τους κατασκευαστές ελαστικών Pirelli . 'Ετσι, oι μηχανικοί ανέπτυξαν ειδικά ελαστικά σχεδιασμένα αποκλειστικώς για να πληρούν τις απαιτήσεις του κάθε μοντέλου της Ferrari. Οι τυπικές διαστάσεις των ελαστικών για τη Ferrari είναι 265/30 R19 για μπροστά και 345/30 R20 για το πίσω.

Αγόρασε ελαστικά για Ferrari online

Βέλτιστα για ένα σπορ στυλ οδήγησης, τα ελαστικά για Ferrari έχουν πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια αφής. Ειδικότερα, οι μπροστινοί τροχοί εμποδίζουν την υποστροφή του οχήματος, και παρέχει επίσης ένα καλύτερο κράτημα και βελτιωμένη οδική συμπεριφορά σε στροφές με μεγάλη ταχύτητα. Λόγω του μυκρότερου ώμου του ελαστικού, η σταθερότητα στις στροφές αυξάνεται σημαντικά.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)