Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Federal χειμερινά ελαστικά

Federal είναι μια εταιρεία από την Ταϊβάν που ιδρύθηκε το 1954, που είχε συνεργασίες με Bridgestone και Sumitomo (παραγωγός που ανήκει στο Dunlop εταιριών). Federal ελαστικά είναι γνωστές και αναγνωρισμένες στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού ενθουσιώδες.

Μεγάλες επιδόσεις το χειμώνα για Federal ελαστικά , όπως HIMALAYA WS2-SL συνιστώνται για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων για χειμερινή χρήση. Στις elastika-online.gr μπορείτε να βρείτε τα HIMALAYA WS2-SL για τα επιβατηγά αυτοκίνητα και HIMALAYA SUV Offroad / 4x4 αυτοκίνητα, σε πολύ χαμηλές τιμές.

Τα χειμερινά ελαστικά και η νομοθεσία

Ακόμα και αν η χρήση του χειμερινά ελαστικά, όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 7 βαθμούς Κελσίου, τα χειμερινά ελαστικά συνιστάται αλλά δεν είναι υποχρεωτικά στην Ελλάδα, στις συνθήκες χιονιού και πάγου. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις περιοχές όπου μπορείτε να οδηγείτε: οι ορεινές περιοχές έχουν μεγαλύτερη χειμώνα.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)