Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Τα θερινά ελαστικά Federal

Θερινά ελαστικά Federal

Τα θερινά ελαστικά από Federal για την αντιμετώπιση των οδηγών των αυτοκινήτων με έναν μειωμένος προϋπολογισμό οποίο επιθυμούν ελαστικά σε χαμηλή τιμή. Ελαστικά Federal έχουν χαμηλή αντίσταση κύλισης, η οποία εξασφαλίζει καλή άνεση κατά την οδήγηση μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και σύγχρονο προφίλ χαρίζει στο αυτοκίνητο μια ομαλή και καλή εξωτερική οπτική.

Καλή συμπεριφορά σε οποιαδήποτε μετεωρολογικές συνθήκες

Τα θερινά ελαστικά από Federal αποδεικνύουν με μια εντυπωσιακή τρόπο ότι οι οδηγοί δεν πρέπει να θέτουν σε κίνδυνο την άποψη της καλής συμπεριφοράς στο δρόμο, όταν αγοράζουν φθηνά ελαστικά. Ελαστικά Federal είναι ασφαλή τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό οδόστρωμα και κάθε καλή συμπεριφορά κατά την φρενάρισμα δεν πρέπει να ξεχαστεί.Η απόδοση προσφέρει τη βέλτιστη οδική στο δρόμο, δίνοντας την ευκαιρία να έχουν μια πιο σπορ στυλ οδήγησης.

Τα θερινά ελαστικά Federal στις δοκιμές

Ακόμη και αν η τιμή είναι πολύ χαμηλή, τα θερινά ελαστικά Federal .παρατηρήθηκαν σε δοκιμές που γίνονται. Έκδοσης “Autobild” έχουν καταλογογραφηθεί τα ελαστικά του 2012 καθώς “αθόρυβα ελαστικά καλοκαιρινα με χαμηλή τιμή και καλή πρόσφυση σε στεγνό οδόστρωμα.”

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)