Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Δέσμευση για την ασφάλειά σας – Firestone χειμερινά ελαστικά

Η αξιοσέβαστη αμερικανική μάρκα Firestone είναι ένα πραγματικό κλασικό, γνωστό για τη συμμετοχή της στη ρομαντική εποχή του μηχανοκίνητου αθλητισμού - αρχίζοντας με την πρώτη Indianapolis 500 αγώνα, το 1911, όπου μια Firestone εξοπλισμένη αυτοκίνητο αναδείχτηκε νικητής. Σήμερα, ένα μέλος της οικογένειας της Bridgestone, η οποία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο, η μάρκα Firestone βρίσκεται και πάλι για λύσεις αιχμής και μοντέρνο σχεδιασμό. Είστε στην αγορά για την εξαιρετική χειμερινά ελαστικά , σε ανταγωνιστικές τιμές ; Elastika-online.gr έχει μια τεράστια επιλογή ενδιαφέροντα προϊόντα, κυρίως τα τελευταία μοντέλα της Firestone για τη χειμερινή περίοδο.

σταθερή απόδοση σε δυσμενείς συνθήκες, με ελαστικά Firestone από elastika-online.gr

Η γραμμή Firestone Winterhawk χειμερινά ελαστικά προσφέρει την απόλυτη εμπιστοσύνη για κρύο καιρό οδήγηση. Απολαύστε την καθησυχαστική απόδοση και καλή αξία για τα χρήματα Winterhawk 2 EVO και Winterhawk 2V EVO . Το τελευταίο μοντέλο παραγωγής και την τρέχουσα ναυαρχίδα της σειράς χειμώνα προϊόν είναι το Winterhawk 3 , η οποία έχει λάβει ευρεία αναγνώριση στον Τύπο της αυτοκινητοβιομηχανίας για ισορροπημένη απόδοση χειμώνα, με άριστη συμπεριφορά σε πάγο, ασφαλή οδική συμπεριφορά σε βρεγμένο δρόμο και καλή οικονομία καυσίμου.

Για τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, Firestone προσφέρει το Vanhawk Winter , ένα ανθεκτικό και σταθερό διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών χειμερινά ελαστικά. Εκτός από την αύξηση της φέρουσας ικανότητας, το συγκεκριμένο μοντέλο παρέχει καλή πρόσφυση σε πάγο και χιόνι για εκείνους που δεν τελειώνει ποτέ χειμώνα εργάσιμες ημέρες. Απολαύστε τις μονάδες σας πιο αυτό το χειμώνα, με χειμερινά ελαστικά Firestone από elastika-online.gr . Οι τιμές μας είναι οι καλύτερες στην αγορά, και μπορείτε να πάρετε ακόμη μεγαλύτερη αξία αν παραγγείλετε τουλάχιστον δύο ελαστικά χάρη σε δωρεάν αποστολή πολιτική μας!

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)