Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

General χειμερινά ελαστικά – η ακαταμάχητη έλξη της ποιότητας

General Tire υπήρξε ένας πάροχος ελαστικών αντικατάστασης ποιότητας από το 1915, όταν καινοτόμα προϊόντα της είχαν εκτιμηθεί από νωρίς αυτοκινητιστές οδήγηση χαρισματικός μηχανήματα, όπως το φορτηγό Ford Model T. Σήμερα είναι μέλος του οικογένεια Continental , η μάρκα είναι μέρος ενός από τους μεγαλύτερους και πιο τεχνολογικά στον κόσμο των επιχειρήσεων κατασκευής ελαστικών.

Το χειμώνα οδήγηση μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική εμπειρία, ειδικά όταν λαμβάνοντας υπόψη την παραδοσιακή καπρίτσιο της καιρικές συνθήκες. Εάν είστε στην αγορά για την ποιότητα για χειμερινά ελαστικά , elastika-online.gr έχει μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά προϊόντα General Tire σε πολύ συμφέρουσες τιμές - με πολλά μοντέλα και μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών για να ταιριάζουν στις ανάγκες του κάθε αυτοκινητιστής

Εκτιμήστε του χειμώνα γοητεία με ασφάλεια, με General ελαστικά από elastika-online.gr

General χειμερινά ελαστικά είναι κατάλληλα για χρήση στην ασταθή και συχνά δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, με τη χρήση προηγμένων τεχνολογικών λύσεων για την εξασφάλιση ψύχραιμη οδηγική συμπεριφορά και καλή αποθέματα ασφαλείας σε δύσκολες οδικές συνθήκες. Η σειρά προϊόντων General ALTIMAX περιλαμβάνει το ευέλικτο Altimax Arctic , Altimax Nordic και Altimax Winter Plus είναι μοντέλα για μικρές, συμπαγές, και μεσαίου μεγέθους επιβατικά αυτοκίνητα. Σχεδιασμένο ειδικά για SUV, General Grabber Snow κάνει χρήση της τελευταίας γενιάς καουτσούκ πυριτίου ενώσεις για να εξασφαλίσουν υψηλά επίπεδα πρόσφυσης και την πρόσφυση σε παγωμένους δρόμους, στο χιόνι, και εκτός δρόμου. Επίσης, το General Eurovan Winter παρέχει σταθερότητα και καλή πρόσφυση σε κατεψυγμένα οδόστρωμα για τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα

Elastika-online.gr προσφέρει υψηλή ποιότητα χειμερινά ελαστικά General κάτω από τις πιο ευνοϊκούς όρους - ασυναγώνιστες τιμές , εύκολη διαδικασία παραγγελίας, καλή υποστήριξη πελατών, και δωρεάν παράδοση , σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες από δύο ή περισσότερα ελαστικά. Ρίξτε μια ματιά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με προσφορές και άριστες υπηρεσίες μας, επισκευθήτε μας και πάλι οποιαδήποτε στιγμή!

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)

© 1999-2019 elastika-online.gr Μία προσφορά της Delticom OE