Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Χειμερινά ελαστικά Goodyear

Τα χειμερινά ελαστικά Goodyear για τους πιο απαιτητικούς

Ο αμερικανικός όμιλος Goodyear είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο. Από τις αρχές του 20ου αιώνα, τα οχήματα της ομάδας με ελαστικά Goodyear πριμοδότησης. Daimler-Benz, BMW και Volkswagen, μεταξύ άλλων εξοπλισμένα οχήματα τους με την ποιότητα ελαστικών της Goodyear. Οι υψηλές προδιαγραφές την ποιότητα είναι Goodyear φυσικά ισχύουν και για χειμερινά ελαστικά. Το καλύτερα κρυμμένο δρόμο και την καλύτερη άνεση και απόλυτη ασφάλεια είναι τα χαρακτηριστικά που αντιστοιχούν στο 100% σε χειμερινά ελαστικά Goodyear.

Τα χειμερινά ελαστικά της τελευταίας γενιάς

Συνεχής βελτίωση και μια συνεχής διαδικασία των ελαστικών ανάπτυξης είναι οι βασικές αρχές του κατασκευαστή. Αυτό καθίσταται εμφανές από χειμερινά ελαστικά Goodyear UltraGrip. Με τη μοναδική τεχνολογία της 3D εγκοπές, το ελαστικό αυτό το χειμώνα αντιμετωπίζει επίσης τις πιο δύσκολες συνθήκες του χειμώνα με το χιόνι και τον πάγο. Σε καμπύλες αλλά και κατά τη διάρκεια της πέδησης έκτακτης ανάγκης, ο οδηγός αισθάνεται μια αίσθηση ασφάλειας με τα χειμερινά ελαστικά Goodyear.

Πειστικά αποτελέσματα των δοκιμών για τα χειμερινά ελαστικά Goodyear

Όπως και ο προκάτοχός του, η τελευταία γενιά του, σε χειμερινά ελαστικά Goodyear έλαβε κορυφαία βαθμολογία στις διάφορες δοκιμασίες. Goodyear χειμερινά ελαστικά στην πρώτη σειρά ήταν τα αποτελέσματα των δοκιμών του γνωστού περιοδικού "Autozeitung" και εκείνων του "Auto Club Europa» (ACE). Μόνιμοι υπεύθυνη δοκιμών δόθηκε στο ελαστικό μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της απόδοσης και τη γενική και αποτελεσματική οδήγηση σε χιονισμένους δρόμους. Σε βρεγμένο δρόμο, χειμερινά ελαστικά έδειξε επίσης μια πολύ ασφαλή οδηγική συμπεριφορά. Το χειμερινό ελαστικό Goodyear έχει πειστεί πλήρως σε όλες τις κατηγορίες από την άποψη της υδρολίσθησης.

Τεχνολογία για μεγαλύτερη άνεση στην οδήγηση

Για να είναι το μέγιστο επίπεδο απόδοσης σε όλες τις καιρικές συνθήκες, τα χειμερινά ελαστικά είναι πάντα εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Για πρώτη φορά, Goodyear και την εφαρμόσει την τεχνολογία 3D-BIS (Block Interlocking System) σε όλη την πέλματος των νέων ελαστικών της UltraGrip 8. Goodyear έχει καταφέρει να αυξήσει τον αριθμό των εγκοπών με μοντέρνα αυλάκια στα χειμερινά ελαστικά. Οι αυτοκινητιστές επωφελούνται από τη βελτίωση στην πρόσφυση στο χιόνι και τον πάγο. Goodyear ευθυγραμμίζει επίσης ενα μπλοκ άκαμπτο και ισχυρό προφίλ για το χειμερινό ελαστικό ώστε προσφέρει την υψηλότερη υγρή και ξηρή οδική ασφάλεια. Γι 'αυτό μηχανικοί του Goodyear έχουν σχεδιάσει το πρωτοποριακό 3D-αποτελέσματος διασυνδεδεμένοι. Όταν τα μπλοκ είναι σε επαφή με την οδόστρωμα, οι λωρίδες ενδασφάλειας, η οποία παρέχει μια πολύ υψηλή αντοχή. Έτσι, το χειμερινό ελαστικό παίρνει εξαιρετική σταθερότητα και είναι απαραίτητη για εύκολο χειρισμό και στις δύο καταστάσεις σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα.

Αθόρυβη οδήγηση και χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου με την Goodyear

Τα χειμερινά ελαστικά Goodyear επιτρέπουν όχι μόνον την άνεση της υψηλότερης οδήγηση και την ασφάλεια, αλλά και να προσφέρει και άλλες δυνατότητες. Ο κατασκευαστής ελαστικών έχει καταφέρει να μειώσει συνεχώς την αντίσταση κύλισης, η οποία εξοικονομεί καύσιμα και, ως εκ τούτου, η μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Καλό για τον οδηγό, καλό για το περιβάλλον.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)