Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Ελαστικά για Hyundai

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Hyundai είναι ένας από τους νεότερους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1969 και οκτώ χρόνια αργότερα αναχώρησαν τα πρώτα αυτοκίνητα από τη γραμμή παραγωγής. Σε σύντομο χρόνο, η Hyundai έγινε ένας μεγάλος παραγωγός, και τα οχήματά τους πωλούνται σε όλο τον κόσμο. Στην προσφορές της εταιρείας, υπάρχουν αυτοκίνητα μεσαίου μεγέθους, μίνι βαν, SUV και σπορ αυτοκίνητα. Εξίσου μεγάλη είναι και η προσφορά για ελαστικά για Hyundai. Είναι διαθέσιμα σε σχεδόν όλους τους κατασκευαστές ελαστικών σε διάφορα μεγέθη. Ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων, η Hyundai συνεργάζεται με διάφορους κατασκευαστές ελαστικών. Ως εκ τούτου, το μοντέλο Hyundai i10 είναι εφοδιασμένο με ελαστικά από Hankook, και το μοντέλο Hyundai i30 και Elantra είναι εξοπλισμένα επίσης με ελαστικά από Hankook. Η Hyundai Accent προσφέρεται στάνταρ με ελαστικά Energy από Michelin. Δεν έχει σημασία τι μοντέλο της Hyundai έχετε, σας προσφέρουμε εγγυημένα τα σωστά ελαστικά για το μοντέλο σας.

Τα ελαστικά κατάλληλα για κάθε μοντέλο Hyundai

Μικρότερα μοντέλα, όπως το Hyundai i10, i20 ή i30, που συνήθως, είναι εξοπλισμένα με ελαστικά που έχουν πλάτος από 155 ή 165 mm. Η μεγαλύτερες λιμουζίνες όπως Hyundai Grandeur είναι σε μέγεθος 225/60 R16. Ενδεχομένως, μπορείτε να επιλέξετε για τα ακόλουθα μεγέθη

  • 235/55 R17
  • 235/45 R18
  • 235/45 R19

Στα μοντέλα SUV, Hyundai Tucson, μπορείτε να επιλέξετε τα ελαστικά ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού, με πλάτος μέχρι 245 mm. Οι ακριβείς διαστάσεις για ελαστικά για Hyundai μπορείτε να θα δείτε στο πιστοποιητικό εγγραφής ή το δελτίο ταυτότητας του οχήματός σας. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τα ελαστικά που παρέχονται από τον κατασκευαστή.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)