Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Προτάσεις για ελαστικά

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Ελαστικά για Land Rover

Όσον αφορά την κατασκευή ισχυρό αυτοκινήτων offroad, Land Rover είναι ένα από τα πιο διάσημα κατασκευαστές. Εκείνοι που ταξιδεύουν σε ανώμαλο έδαφος, χρειάζονται και ελαστικά για Land Rover. Τα αυτοκίνητα Land Rover είναι εξοπλισμένα από το εργοστάσιο με ελαστικά offroad με μέγεθος από 15 μέχρι 20 inch. Για παράδειγμα, το μοντέλο Defender είναι εφοδιασμένο με ελαστικά 205/80 R16. Τα ελαστικά Land Rover κάπως υψηλότερα χρησιμοποιούνται για το μοντέλο Range Rover Sport, ως στάνταρ εξοπλισμό είναι 275/40 R20.

περισσότερα ...

Επιλέγοντας τα καλύτερα ελαστικά για Land Rover

Τα ελαστικά για οχήματα εκτός δρόμου έχει ένα διακριτό προφίλ, ότι είναι ανθεκτικές στα κτυπήματα και ισχυρότερές σε σοκ. Είναι σημαντικό το συμβιβασμός ανάμεσα στην ασφάλεια στο εκτός δρόμου και την άνεση στο ασφαλτοστρωμένους δρόμου.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)