Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Τα ελαστικά για Mitsubishi

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Mitsubishi είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από συμπαγή και μεσαία αυτοκίνητα κατηγορίας, αλλά και τις μεταφορές και τα SUV. Από τις πολυάριθμες οχήματα που πωλούνται σχεδόν κάθε κατασκευαστής προσφέρει ελαστικά κατάλληλα για την μάρκα Mitsubishi. Η εταιρεία συνεργάζεται με την εταιρεία κατασκευής ελαστικών Bridgestone για την ανάπτυξη βέλτιστων ελαστικών για την μάρκα Mitsubishi. Μεταξύ άλλων, τα μοντέλα offroad Pajero SUV παρέχονται με ελαστικά από Bridgestone . Αλλά, Mitsubishi συνεργάζεται και με άλλους κατασκευαστές, όπως Dunlop και Yokohama.

Βρείτε το σωστό μέγεθος

Λόγω του ευρέος φάσματος των ελαστικά για Mitsubishi, αυτά είναι διαθέσιμα σε όλα τα μεγέθη. Αλλά προσοχή στο μέγεθος που επιτρέπεται από την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος ή από το δελτίο ταυτότητας όταν αγοράζετε τα ελαστικά. Στα περισσότερα μοντέλα μπορείτε να Επιλέξτε από διάφορα μεγέθη. Για παράδειγμα, το μοντέλο Mitsubishi ASX εξοπλισμένα με στάνταρ ελαστικά μέγεθος 215/65 R16. Μπορείτε, ωστόσο, να επιλέξετε και τα ακόλουθα μεγέθη:

  • 225/60 R16
  • 215/55 R17
  • 215/60 R17
Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)