Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Τα ελαστικά για Seat

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Ο ισπανός κατασκευαστής αυτοκινήτων Seat ιδρύθηκε το 1950. Από μέση χρονιάς του 1990, Seat ανήκει την Volkswagen. Σε γενικές γραμμές προσφέρονται, σπορ αυτοκίνητα από συμπαγείς και μεσαίων κατηγορίας.Τα πιο δημοφιλή μοντέλα είναι τα εξής:

  • Seat Alhambra
  • Seat Altea
  • Seat Exeo
  • Seat Ibiza
  • Seat Leon

Επειδή Seat προσφέρει κυρίως μικρά αυτοκίνητα, και η προσφορά ελαστικών με το μέγεθος είναι μειωμένη. Κοινές διαστάσεις στα ελαστικά για το Seat είναι:

  • 155/70 R13
  • 175/70 R13
  • 185/60 R14
  • 205/55 R16

Για στάνταρ εξοπλισμό των αυτοκινήτων, Seat συνεργάζεται με διάφορους κατασκευαστές ελαστικών. Για παράδειγμα, η Seat Leon είναι εξοπλισμένο με ελαστικά από το Bridgestone . Το μοντέλο Seat Ibiza είναι εξοπλισμένο με ελαστικά Michelin Energy, και το Seat Altea είναι εξοπλισμένο με ελαστικά Continental Premium Contact. Καλό θα είναι να ελέγξτε το πιστοποιητικό καταχώρησης ή το βιβλίο ταυτότητας αυτοκινήτου σας πριν από την αγορά ελαστικών. Συνιστάται η χρήση των ελαστικών που υποδεικνύεται από τον κατασκευαστή, διότι ο μόνος τρόπος που μπορεί να εξασφαλίσει ότι οι αξίες που δίνονται από τον κατασκευαστή για την κατανάλωση καυσίμου και τα επίπεδα θορύβου διατηρούνται.

Μια ασφαλή ταξίδι με ελαστικά για Seat

Η ποιότητα τών ελαστικών για Seatείναι ένας σημαντικός παράγοντας ασφάλειας. Συνήθως, όλα τα ελαστικά που τοποθετούνται σε ένα όχημα είναι του ίδιου τύπου. Τα ελαστικά που έχουν τοποθετηθεί στον ίδιο άξονα πρέπει να έχουν τις ίδιες ιδιότητες. Ελαστικά υψηλής ποιότητας εγγυάται τη βέλτιστη πρόσφυση σε οποιαδήποτε οδόστρωμα και σε κάθε μετεωρολογικές συνθήκες. Η σημασία είναι, μεταξύ άλλων, η πρόσφυσης σε υγρό οδόστρωμα. Ετσι, απόσταση φρεναρίσματος μειώνεται σημαντικά στο βρεγμένο οδόστρωμα. Εκτός από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που προσφέρει, και η κερδοφορία, είναι πολύ σημαντικό κατά την αγορά τον ελαστικών. Αναζητείται τα ελαστικά για Seat με χαμηλή αντίσταση κύλισης, διότι εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής του ελαστικού και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, βελτιώνει επίσης την οδηγική άνεση.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)