Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Semperit χειμερινά ελαστικά

Semperit χειμερινά ελαστικά

Η Semperit είναι ένας Αυστριακός κατασκευαστής ελαστικών που ιδρύθηκε στις αρχές του 20ής αιώνα και τώρα ανήκει στην Continental. Οι εξαιρετικές ιδιότητές υψηλής απόδοσης αυτού του ελαστικού, εξασφαλίζουν τον ασφαλή χειρισμό, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες - και τα χειμερινά ελαστικά Semperit δεν αποτελούν εξαίρεση από αυτόν τον κανόνα. Το Semperit Master-Grip είναι ένα από τα καλύτερα χειμερινά ελαστικά στην αγορά. Πολλές δοκιμές έχουν δείξει ότι, αυτά τα ελαστικά έχουν εξαιρετικές επιδόσεις κάθε φορά. Κατά τη διάρκεια δοκιμών των χειμερινών ελαστικών από 2012, το ADAC έχει χορηγηθεί πολύ υψηλές βαθμολογίες τόσο για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια υδρολίσθησης και τις ιδιότητες του στο χιόνι. Ακόμη και η οδηγική συμπεριφορά σε στεγνό οδόστρωμα αριστεύει. Συνολικά, αυτό είναι ένα ανώτερο ελαστικό, ιδίως για τα μικρά, και τα συμπαγή αυτοκίνητα.

Κατακτήστε το χειμώνα με ασφάλεια με χειμερινά ελαστικά Semperit

Το Speed-Grip2 είναι άλλο ένα συνιστώμενο χειμερινό ελαστικό Semperit για σπορ αυτοκίνητα και SUV που ήδη έπεισε τον ADAC το 2011. Αυτό το ελαστικό επισημάνθηκε ιδιαίτερα για τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμων, η οποία έχει πάντα προτεραιότητα για τους οδηγούς. Ο μεγάλος αριθμός αυλακώσεων με ακμές πρόσφυσης βοηθάει το ελαστικό να κερδήσει με σημαντικό τρόπο την καλύτερη πρόσφυση προς το έδαφος - ιδανικό για την οδήγηση σε χιονισμένους δρόμους. Για τους οδηγούς των φορτηγών και άλλων εμπορικών οχημάτων, η Semperit έχει αναπτύξει το Van-Grip2, το οποίο κινείται με ασφάλεια σε πάγο και χιόνι, ακόμη και υπό υψηλά φορτία. Μπορείτε να αγοράσετε χειμερινά ελαστικά Semperit σε κορυφαίες τιμές από elastika-online.gr. Είμαστε η απόδειξη ότι οι αγορές ελαστικών δεν πρέπει να είναι μια ακριβή υπόθεση - δεν πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς σε λάθος σημεία, να οδηγήσετε το χειμώνα, με ασφάλεια σε κρύους και υγρούς δρόμους. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από χειμερινά ελαστικά Semperit για πολλούς τύπους και μοντέλα αυτοκινήτων. Επιλέξτε το μέγεθος των ελαστικών και τον δείκτη ταχύτητας, και πείσετε τον εαυτό σας από τις ακριβείς προσφορές μας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε, να παραδίδονται τα ελαστικά σας σε ένα σταθμό τοποθέτησης, όπως έναν από τους αξιόπιστους συνεργάτες μας.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)

© 1999-2019 elastika-online.gr Μία προσφορά της Delticom OE