Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Θερινά ελαστικά Semperit

Θερινά ελαστικά Semperit

Η Semperit είναι μια μάρκα του γνωστού κατασκευαστή ελαστικών Continental. Οι οδηγοί ενδιαφερόμενοι για τις τιμές βρίσκουν με τα θερινά ελαστικά Semperit ελαστικά τεχνολογικά επεξεργασμένα και σε μια χαμηλή τιμή. Ο κατασκευαστής προσφέρει θερινά ελαστικά τόσο στη μικρομεσαία κατηγορία, στη κατηγορία σπορ και για τα μίνι βαν.

Ελαστικά με εξαιρετική πρόσφυση

Τα ελαστικά Semperit από τη σειρά Speed-Life είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των οχημάτων, της πολυτελούς και μεσαίας τάξης. Εκτός από τα χαρακτηριστικά απόδοσης, τα θερινά ελαστικά έχουν εξαιρετική πρόσφυση τόσο σε στεγνό όσο σε βρεγμένο οδόστρωμα, αλλά και στις στροφές. Χάρη στις μεγάλες αυλακώσεις, αυτά τα καλοκαιρινά ελαστικά προσφέρουν μια καλή διαχείριση του νερού επί του πέλματος και έχει ασφαλή συμπεριφορά σε περίπτωση υδρολίσθησης . Η σειρά “Comfort-Life” αντιπροσωπεύει η σωστή επιλογή εξοπλισμού των οχημάτων της μικρομεσαίας και μεσαίας κατηγορίας. Το ειδικό μείγμα ελαστικού εξασφαλίζει μια αθόρυβη λειτουργία, υψηλή αντοχή και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Τα θερινά ελαστικά Semperit έχουν πολύ καλά αποτελέσματα στις δοκιμές του 2012

Το γερμανικό περιοδικό “Autobild” περιγράφηκαν τα θερινά ελαστικά Semperit ως "συνιστώμενα". Ειδικότερα, όσον αφορά την άριστη συμπεριφορά σε βρεγμένο οδόστρωμα, και αξιολογήθηκε θετικά και καταλογογραφηθηκε από το γερμανικό περιοδικό “Freie Fahrt”. Στην κατηγορία της κερδοφορίας, τα καλοκαιρινά ελαστικά Semperit έλαβαν 39 από 40 βαθμούς, καταφέροντας να πείσουν και στο τομέα ασφάλειας σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)

© 1999-2019 elastika-online.gr Μία προσφορά της Delticom OE