Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Sunny χειμερινά ελαστικά

Sunny χειμερινά ελαστικά

Τα ελαστικά Sunny ανήκουν στη σειρά των καλύτερων προϊόντων της αγοράς - και όμως δεν πρέπει να εγκαταλείψουν την ποιότητα, διότι και στο σχεδιασμό αυτού του ελαστικού το θέμα της ασφάλειας παίζει σημαντικό ρόλο. Και σε στεγνό οδόστρωμα και σε βρεγμένο οδόστρωμα έχουν μια καλή απόδοση. χειμερινά ελαστικά Sunny είναι κατασκευασμένα από ένα σύγχρονο μίγμα πυριτίου, έτσι ώστε και σε χιονισμένο ή παγομένο υπόστρωμα υπόσχονται μια καλή συμπεριφορά λειτουργίας. Με το Sunny SN3830, αγοράζετε ένα ποιοτικό ελαστικό με μια εξαιρετική σχέση τιμής / απόδοσης, το οποίο προσφέρεται σε διαφορετικές διαστάσεις. Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε στο σωστό μέρος - στη τιμή και όχι την απόδοση. Επειδή τα χειμερινά ελαστικά Sunny αποτελούν από μερικές απόψεις, μια εναλλακτική λύση για τα κορυφαία προϊόντα της μάρκας – αυτό ισχύει και για SN3860.

Τα χειμερινά ελαστικά Sunny σώζουν το πορτοφόλι

Τα χειμερινά ελαστικά Sunny απευθύνονται καθαρά στην ομάδα-στόχο των ενδιαφερομένων σε εξαγορές σε καλή τιμή. Οι εν λόγω αποκτούν με αυτή τη μάρκα ελαστικών, η οποία εμφανίζει αρκετά καλές βαθμολογίες όσον αφορά την κατανάλωση καυσίμων και τη φθορά. Παραγγείλετε τώρα τα ελαστικά Sunny στο elastika-online.gr. Η προσφορά είναι μεγάλη - με τα σωστά προϊόντα για όλα τα τμήματα και μια απαράμιλλη εξυπηρέτηση. Στην εν λόγω ανήκει το μεγάλο δίκτυό μας συνεταίρων τοποθέτησης, στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε για την αλλαγή των ελαστικών. Φυσικά που μπορείτε να ζητήσετε και τη παράδοση στο αξιόπιστο συνεργείο σας.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)