Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Τα θερινά ελαστικά Sunny

Τα θερινά ελαστικά Sunny

Μάρκα των ελαστικών Sunny ανήκει στις εταιρείας South China Tire & Rubber Co. Ltd. Για την παραγωγή των ελαστικών, Sunny βασίζεται σε γερμανική τεχνολογία, αμερικανική και ιαπωνική. Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του τα θερινά ελαστικά Sunny σχετίζεται με μια χαμηλή τιμή. Ωστόσο, οι πελάτες δεν χρειάζεται να εγκαταλείψουν την ποιότητα λόγω της τιμής. Τα θερινά ελαστικά Sunny αποτελεί την καλύτερη εναλλακτική λύση για το χαμηλό προϋπολογισμό τους οδηγούς, σε σύγκριση με γνωστούς κατασκευαστές ελαστικών.

Τα καλοκαιρινά λάστιχα απόδοσης

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του προφίλ τα θερινά ελαστικά Sunny έχει εξαιρετικές ιδιότητες όσον αφορά τόσο την οδήγηση σε στεγνό και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Η ειδική μείγμα εξασφαλίζει μειωμένη φθορά και την αντίσταση κύλισης. Τα θερινά ελαστικά Sunny συνεπώς πείσουν, με την σταθερή ποιότητα σε όλη τη αντοχή τους. Μέχρι και ADAC βεβαιώνει ότι πραγματικά τα καλοκαιρινά λάστιχα Sunny έχουν πολύ μικρή φθορά.

Η ποιότητα δεν χρειάζεται να είναι και ακριβά

Τα θερινά ελαστικά Sunny πωλούνται σε όλο τον κόσμο και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τους πελάτες δίνοντας προσοχή στα χρήματα. Τα θερινά ελαστικά Sunny προσφέρει υψηλής ποιότητας σε σχέση με ασυναγώνιστες χαμηλές τιμές.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)