Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

211-1983794211-1983794

Γιορτάζουμε 25 χρόνια οδηγικής απόλαυσης και τη μακροχρόνια συνεργασία μας με τα ελαστικά Falken!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε μια αποκλειστική κλήρωση με τη μακροχρόνια μας με τη Falken ως μέρος των εορτασμών για την 25η επέτειό μας. Έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις μία υψηλής ποιότητας μηχανή καφέ Falken Nespresso Essenza Mini Black.

Απλώς αγόρασε 4 ή περισσότερα ελαστικά Falken κατά την περίοδο της προσφοράς και εξασφάλισε μια θέση σε αυτή την κλήρωση!

Είναι πολύ απλό:

  1. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις 4 ή περισσότερα ελαστικά της Falken από το elastika-online.gr κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς από 01.02.2024 έως 29.02.2024. Τα ελαστικά Falken αντιπροσωπεύουν την πρώτης τάξεως ποιότητα και εξασφαλίζουν τη συμμετοχή σου σε αυτή τη συναρπαστική προσφορά.
  2. Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή σου στην προσφορά
  3. Με λίγη τύχη, θα μπορούσες να κερδίσεις μια μηχανή καφέ Falken Nespresso Essenza Mini Black και να απολαύσεις τον τέλειο εσπρέσο - φτιαγμένο με στυλ και άνεση.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Όροι συμμετοχής

Γιατί ελαστικά Falken;

Στο elastika-online.gr, εκτιμούμε τη μακροχρόνια συνεργασία μας με τη Falken, μια μάρκα συνυφασμένη με τη ποιότητα και την απόδοση. Επωφελήσου από τη μεγάλη γκάμα ελαστικών Falken και εξασφάλισε στον εαυτό σου την ευκαιρία να κερδίσεις μια μηχανή καφέ Falken Nespresso Essenza Mini Black και φυσικά την οδηγική απόδοση που προσφέρουν τα ελαστικά μας.

Γιόρτασε μαζί μας 25 χρόνια οδηγικής απόλαυσης στο elastika-online.gr με τα ελαστικά της Falken. Αγόρασε τώρα τα δικά σου ελαστικά Falken και πάρε μέρος στην εορταστική μας κλήρωση!